Szövet öltönykabát esetén mi van, ha esik?
Ha annyira esik az eső, akkor a pufi kabát is átázik. Az emberek esőben esernyőt használnak.
Szövetkabátra ráragad a hó, de nem ázik át tőle. Nyilván nem ebben kell menni hógolyózni.
Egyébként annyira nem praktikus. Hordok szövetkabátot, mert szeretem, de annyira nem meleg, mint egy pufi. Inkább enyhébb időben és alkalmakra hordom.
Az esernyősnek küldöm, hogy bekaphatja. Nyilván nem fogok szakadó esőben nélküle flangálni, mert épeszű ember ilyet nem csinál. De óhatatlan az, hogy az eső éri az ember ruházatát, főleg autóba be, abból ki, vagy éppen míg kinyitom az ernyőt. Tudvalévő az, hogy szakadó esőben 3 mp is elég ahhoz, hogy az embert kinyírja az idő. Hóesésben meg nem szaladgálnak az emberek esernyővel. Szerintem te első, tök hülye lehetsz. Megy a piros kéz.
Utóbbinak köszönöm a tanácsot.
Uristen egy esernyo szo miatt es egy mosoly miatt ennyire bunkonak lenni...
Nem ertem.
En csak vicceltem.
Minek kell ennyire beragni.
BBocsanatot kerek.nem akartalak megbantani.
Elgondolkodtal te azon,hogy ezt a viccet egy 34eves No irta...
Aki nem bantani akart.
Minek neked elegancia?Ha ilyen modorral rendelkezel!!!
Szegyelhetned meg magad!
Egy nonek ilyet irni...es meg elegans akar lenni...pfuj
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!