Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi az a minimum óramárka...

Mi az a minimum óramárka amivel lehet csajozni?

Figyelt kérdés
Órakedvelő pali vagyok, értek is az órákhoz, de nyilván nem tudok női elmével gondolkodni. Elég egy Fortis egy Tag egy Longines vagy egy Certina? Vagy inkább egy Omega, Tudor, vagy Rolex az ami felkelti az egyéjszakást szerető hölgyek figyelmét?

2022. okt. 24. 10:48
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen ember, mint a kérdező, meg is érdemli az olyan nőt, aki csak a kinézetre hajt!

Én biztos érdeknővel nem kezdenék..

2022. okt. 25. 10:52
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Így van.

Én pl még soha életemben nem hallottam ezt a szót, hogy "Breitling".

Ha azt mondaná valaki, hogy ez egy nagyon jól záródó szemetes zsáknak a márkája, azt is elhinném.

De tényleg. A Rolexról, meg a Casióról már hallottam, mert az azért valami, meg szoktam teniszt nézni.

De ez a Breitling, ez mi a lópikula.

Lehet, hogy a Bentlit becézi így az illető,.mert az legalább egy jó kis autó. 🚗

2022. okt. 25. 11:20
 23/34 anonim ***** válasza:
81%
Casio Edifice-el is lehet, vannak nagyon jó olcsóbb órák is, ha passzol az öltözködéshez, stílushoz. Senki nem nézi nagyítóval mi van ráírva. Van akin jól áll van akin nem, de kb a legutolsó szempont szerintem a nőknél ez. Én szeretek órát hordani, nem kell a nagy tepsi telefont elővenni, dátumot is mutat, de főleg mert tetszik magamon, de nem vagyok belebuzulva. Az meg hogy nem praktikus hát... egy sima karkötő sem az vagy egy nyaklánc csak egy dísz még is sokan hordják. Csak órával nem lehet csajozni egy apróság ez is amit ha jól választasz ki sokat dob rajtad, az hogy mennyibe kerül nem lényeges.
2022. okt. 25. 15:01
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Én meg kulcstartó nélkül csajoztam, és Ferrarim volt, de ez csak 1,5-2 óra beszélgetős fagyizós séta után derült ki számára.
2022. okt. 25. 15:06
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb nő és a legtöbb ember a rolexen kívül nem ismer olyan óramárkát amiről egyből levágja, hogy méregdrága. Ezenkívül csak a dizájner órákat fogják felismerni mint a Versace, Louis Vuitton, Chanel stb. De ha beállítasz egy drága órával amivel felszedsz egy csajt, aztán ha netán úgy dönt felmenne veled a lakásodba és beviszed egy tök átlag vagy lepusztultabb lakásba, vagy egy átlag kocsival viszed el egyből levágja, hogy vagy hamis az óra és/vagy erre költötted minden pénzed és csóró vagy az órádhoz képest. És ekkor ne csodálkozz ha ott is hagy mielőtt bármi is lenne. De aki csak erre megy az annyit is ér. Ha meg csak könnyebben akarsz futó kalandozni egyszerűbb és olcsóbb prostizni...

Nekem is volt olyan barátom aki céges kis furgonnal jött értem mekizni mentünk, aztán mikor meg felvitt egy újépítésű okos házba a belvárosban ami az övé volt ráadásul nem is 1 olyan lakás volt ott az övé és megtudtam, hogy saját üzlete van levoltam döbbenve mert azt hittem egy tök átlag pasi erre gazdag volt mégis elmentem mikor azt hittem, hogy tök átlag. A lényeg a te kisugárzásodban van nem a pénztárcában.

2022. okt. 25. 19:44
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
*elmentem vele
2022. okt. 25. 19:45
 27/34 anonim ***** válasza:
95%

Nem kell semmiféle márka.

Az én barátomnak egy pár ezef forintos piacon vett Casió órája van.

Tökéletes. Mindent tud amit egy órának tudni kell.

Mutatja az időt, ha futunk, van rajta stopper, méri a részidőt, stb.

Nincs is más funkcióra szükség.

Ja. És fekete finom puha gumi szíja van, nem pedig fém, mint a drága órákon, ami állandóan becsípi a szőrt. 🤷

2022. okt. 25. 20:33
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az emberek 90%-a nem ért az órákhoz és közelről is maximum csak a nevét tudja leolvasni ami nem mond neki semmit (a hölgyek pláne és ez nem sértés), így nyugodt lehetsz, bármelyik felsorolt márkaegyaránt alkalmas lehet egy kellőképpen felszínes futó/érdekkapcsolat kialakításához.
2022. okt. 26. 00:49
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Sőt.

Ha jól nézel ki, sármis vagy, akkor egy 2 ezer ft-os kínai utánzat is megteszi, mert a nőknek nem az a fontos, hogy mi van a kezeden, hanem az, hogy vajon mi van a lábad közt.

2022. okt. 26. 01:54
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan érdekel, hogy egy egyéjszakás nő mit gondol rólad???
2022. okt. 26. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!