Mi az a minimum óramárka amivel lehet csajozni?
Óraval hogy a fa$$ba akarsz csajozni??
Ötpercenként feltűröd könyekig a felsődet es az orraalá tartva megnézed mennyi az idő??
Nem a múlt században élünk.
A legtöbb embernek fingja se lesz milyen az órád márkája.Főleg felesleges kacatként tekintenek rá,mikor mindenki kezében ott a mobiltelefon.Legfeljebb egy fontoskodó pojaca benyomasat fogod kelteni.
Hogy egy pojáca hogy tud caajozni, azt viszont nem tudom.
4
Ameddig vanbak olyan csajok akik erre mennek és nem is kevesen addig ő csak az igényekhez igazodik és ez inkább az említett hölgyeményekre nézve ciki.
Nem vagyok aranyásó. De órád csak akkor legyen, ha van saját lakásod, van autód, van pénz utazásra.
Mert egy Rolex órával a buszon ülve kb kiröhöglek. És nem az óra miatt vagy a busz miatt, hanem hogy ilyen gyerekes a prioritásod.
Amúgy meg nem érdekel az óra, páromnak is van Rolexe. Én ebből annyit látok, hogy szép fém színe van. Ennyi.
Aki meg aranyásó és csak az órád miatt jön veled össze azzal meg nem sokra mész hosszú távon.
3#Hat jolvan.Te tudod!Én nem hordok órát és ezért tényleg halvány gőzöm se lenne hogy milyen óra van rajtad.Max ha eltudnám olvasni rajta a márkavésetet vagy feliratot.
Néhány nevesebb márkáról hallottam,de nyilván nem az összesről.És nem is nézegetem őket.Nem foglalkoztat ezért nincs is kellő információm ezekről a drága órákrol.
Szerintem az emberek 90%a ugyanez.
Max ha olyat találsz aki kimondottan óramárkákkal vagy órákkal foglalkozik pld hobbibból vagy esetleg maga is hord olyet,vmi gazdagabb személy.
Ezeket meg valszinű nem az orád fogja érdekelni.
Sztem barmilyen replika jó egy "olyan" csajnak,akit egy óra,vagy egy slusszkulcs lázba tud hozni.
1#voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!