Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk szerintetek a laza vagy...

Fiúk szerintetek a laza vagy a feszülös boxer jön be jobban a csajoknak?

Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 18:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A feszülős tény h jobban néz ki, de kib*szott ártalmas a pasinak, kényelmes legyen az a lényeg.
2010. szept. 26. 00:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Laza

24/L

2010. szept. 26. 14:27
 13/15 anonim ***** válasza:

és a fecske?: DD

amúgy tudom, hogy valakin a feszülős irtógáz, akár csak fordítva. de hidd el, aki nem csak arra hajt, annak mindegy. 17/l

2010. szept. 26. 22:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Régebben lazát hordtam, mindig olyan furcsa érzés volt mikor hozzám ért az anyaga olykor - olykor. Néha nagyon izgató volt. Mára a feszeset favorizálom, mert szeretem érezni folyamatosan az anyagot, mivel így higiénikusabb is.
2011. márc. 6. 19:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Én bő lobogos boxert hordok, eddigi kapcsolataim során kb mondhatni 90% csajoknak tetszett neki rajtam bő fazonú boxer, magas vékony test alkatú vagyok, ettől még kerek fenekem test alkalomhoz pont bő fazonú passzol, pl olyan is volt, mintája színe is, tetesz a csajoknak, pl vegyes volt, vegyes volt, valaminek pl sima egyszínű szürke tetszet, na most én boxer vásárlásra horror összeget nem adok teljesen meg felel boxer vásárlás a kínai üzletbe ott pl világos szürkés mintás boxerek vannak, leg több csajnak tetszett rajtam ez a világos szürkés boxer, mondjuk elsőre furcsáltam, pont hagyományos mintájú, a maradék 10% az meg pont nem foglalkozott vele.
2024. febr. 23. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!