Nagyon vilagos arcborom van, jol allna a szoke haj? A melirozott mondjuk? Vagy szoke tincsek? Vagy mijen szon all jol a vilagos boru zold szemu csajoknak?
Ezt így látatlanba nem lehet megmondani :)
Függ az arcszíned árnyalatától (sápadt, rózsás...) és a szôke árnyalatától, amit választanál. Általában a szôke szín tompítja az arcvonásokat, így fiatalosabbá tesz. De ha nagyon színtelen az arcod és világos a hajad is, akkor érdemes mindig valami sminket használni is majd, különben inkább fáradt, jellegtelen lesz. Ha meg sötét a szemöldököd, ahhoz még viccesen is nézhet ki :)
A zöld színt meg ellentéte, a vöröses árnyalatok emelik ki leginkább.
Jó ötlet, ha esetleg eltakarod egy világosabb színû kendôvel a hajad, megnézed magad a tükörben és megpróbálod elképzelni az összhatást.
Nekem is világos a bőröm, barna haj, zöld szem. A teljes szőkéről lebeszélnélek, világos lenne nagyon, a fekete sem ajánlott, inkább a barna árnyalatai.
Nekem melírozva volt, jól állt, sokan dicsérték. Először kevés volt benne, nagyon tetszett, utána meg sok lett, nagyon szőke voltam. Egy okból nem szerettem, hajmosás után alig lehetett kifésülni a melír miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!