Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért halálosan ciki a zoknisz...

Miért halálosan ciki a zokniszandál mikor a létező legpraktikusabb és legkényelmesebb viselet?

Figyelt kérdés
higiéniai szempontból a legjobb, mert szellőzik is a láb és nem izzad bele a szandálba sem. Ha cipőt vesz fel melegben az ember abba beleizzad. Ha zokni nélkül vesz fel szandált akkor meg a talpa izzad.
2022. aug. 20. 21:23
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Függetlenül a kényelemtől: miért kell(ene) nekem más jó, vagy rossz ízléséhez alkalmazkodnom.

Attól, hogy sokan eszik borssal a káposztás tésztát, én még ehetem cukorral.

Tudom, hogy ez nem látszik, de az elv azonos.

2022. aug. 23. 19:25
 32/32 anonim ***** válasza:
0%

Pontosan azért amiket leírtál kérdező példának.

Az ember az egyik legostobább faj a földkerekségen.

Szinte soha sem az ésszerűség az ami mellett döntenek.

Én is hoznék pár példát.

A nők azért edzenek leggingsben mert praktikus és kényelmes, de a rettegő fiúkák nem merik felvenni, mert ők a kinézet és hogy egymás előtt megfeleljenek, azt nézik előnyben.

A téli harisnya viselésnél is ez a helyzet, isten őrizz, hogy hasonlítsanak a nőkre, ők inkább, hogy férfiak maradjanak (legalábbis azt gondolják, hogy ettől lesznek azok, de ha csak ettől akkor már megette a fene) inkább holmi vastag aláöltözőt vesznek nadrág alá, vagy a nagypapám féle jégert, mert a kényelmes harisnya az jújj.

Szóval van pár értelmetlen baromság, de szerencsére én magamnak öltözök, nem a nagyközönségnek.

2022. aug. 24. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!