Miért halálosan ciki a zokniszandál mikor a létező legpraktikusabb és legkényelmesebb viselet?
Függetlenül a kényelemtől: miért kell(ene) nekem más jó, vagy rossz ízléséhez alkalmazkodnom.
Attól, hogy sokan eszik borssal a káposztás tésztát, én még ehetem cukorral.
Tudom, hogy ez nem látszik, de az elv azonos.
Pontosan azért amiket leírtál kérdező példának.
Az ember az egyik legostobább faj a földkerekségen.
Szinte soha sem az ésszerűség az ami mellett döntenek.
Én is hoznék pár példát.
A nők azért edzenek leggingsben mert praktikus és kényelmes, de a rettegő fiúkák nem merik felvenni, mert ők a kinézet és hogy egymás előtt megfeleljenek, azt nézik előnyben.
A téli harisnya viselésnél is ez a helyzet, isten őrizz, hogy hasonlítsanak a nőkre, ők inkább, hogy férfiak maradjanak (legalábbis azt gondolják, hogy ettől lesznek azok, de ha csak ettől akkor már megette a fene) inkább holmi vastag aláöltözőt vesznek nadrág alá, vagy a nagypapám féle jégert, mert a kényelmes harisnya az jújj.
Szóval van pár értelmetlen baromság, de szerencsére én magamnak öltözök, nem a nagyközönségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!