Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért halálosan ciki a zoknisz...

Miért halálosan ciki a zokniszandál mikor a létező legpraktikusabb és legkényelmesebb viselet?

Figyelt kérdés
higiéniai szempontból a legjobb, mert szellőzik is a láb és nem izzad bele a szandálba sem. Ha cipőt vesz fel melegben az ember abba beleizzad. Ha zokni nélkül vesz fel szandált akkor meg a talpa izzad.
2022. aug. 20. 21:23
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
69%
Egyáltalán nem néz ki hülyén, 10-es, csak átvetted, magadévá tetted a társadalom amúgy teljesen indokolatlan látásmódját.
2022. aug. 20. 22:04
 12/32 anonim ***** válasza:
62%
Miért lenne már ciki? Úgy ahogy írod praktikus és kényelmes viselet. Fekete térdzokni, bermuda, hasitasi komboval a legjobb.
2022. aug. 20. 22:06
 13/32 anonim ***** válasza:
80%
Miért rollerezik most mindenki, és miért röhögték volna ki pár évvel ezelőtt azt, aki rollerezik? Mert a divat diktál, sosem a praktikum. Divat, egy ellenszenves, gyomorforgató szó.
2022. aug. 20. 22:13
 14/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem néz ki jól, a mezítlábasság során a szandál rostélyai közt azérrt szellőzik a talp, a lábfej, valamint jó az, ha látszik, egy szép női lábfej.
2022. aug. 20. 22:15
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Én többször megkaptam, hogy "nem divatos" olyan rövidnadrágot felvenni amiből kilátszik a térded, minimum térd alá érjen a nadrág.

A zokni pedig ne legyen magas szárú, csak bokazokni. Bár mástól meg pont azt hallottam, hogy a bokazoknit csak a nők hordják... :D

De ugyanezt megkaptam pulóvernél, hosszú ujjú pólónál, hogy ha felhúzom a karját akkor nem divatos könyök fölé hanem csak a könyök részig...

2022. aug. 20. 22:21
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb amit az ember tehet, hogy csak azért is olyat húz fel, amit szeret. Ettől leszel magabiztos, hogy kiállsz magadért, az egyéniségedért. Fel mered vállalni önmagad.
2022. aug. 20. 22:29
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Egy szép női lábfej, 14-es. És ha ronda az a női lábfej?
2022. aug. 20. 22:32
 18/32 anonim ***** válasza:
82%
Így lehet lemérni, ki az, akinek kritikátlanul, birka módra áll a dolgok működéséhez. Mert ahogy az eddigi válaszadók leírták, tényleg semmi észszerű oka nincs. Szerintem is praktikus zoknival, sokkal kényelmesebb, mintha odatapadna a szandál a bőrömhöz.
2022. aug. 20. 22:58
 19/32 anonim ***** válasza:
19%
Jól szellőző, minőségi sportcipőt hordok, persze zoknival, még a büdös életben nem izzadt meg benne a lábam. Nem hiszem hogy ez neked nem így lenne, ha vennél egy normális cipőt, meg mondjuk nem egy nejlon zoknit :D Szandál+zokniban is pont ugyanannyira izzadhat, ráadásul hülyén néz ki, és nem, higiéniai szempontból sem előnyös, tiszta retek lesz a zokni. Én szandált sem hordok pont ezért, zokni nélkül meg a lábam lesz poros.
2022. aug. 21. 01:17
 20/32 anonim ***** válasza:
28%
Feleslegesen vergődsz. Igénytelen, és kész. Magadra erőlteted ezt a "praktikus viselet" dumát, ami legfeljebb ha ál-praktikus. Ha nem vagy troll, akkor a dolgot úgy hívják, hogy megerősítési torzítás.
2022. aug. 21. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!