Mi a legkedvencebb színetek, amibe szerelmesek vagytok?
Nekem a lila, de mivel társadalmi elvárás hogy egy férfinek férfiasabb színű cuccok kellenek, ezért kikoptak ezek. És egyébként azt vettem észre, hogy vagy a társadalmi nyomás, vagy azért mert enélkül is változok, de lényeg hogy már nem is annyira tetszik. Most már csak hajszálnyival veri a többi szint, és szemrebbenés nélkül választok másikat ha olyan a helyzet. Ruhában például a kék mint legközelebbi szín tökre elfogadott (rengeteg kék cuccom van) a piros férfinak már kicsit fura (kevés ilyen van) na de a lila... Nagyon sok megjegyzést kaptam ezzel kapcsolatban annak idején amikor saját lábra álltam és saját keresetből saját ízlés szerint az vettem amit csak akartam.
40/F
Nekem a sötétlila, bár nincs olyan sok cuccom, ami ilyen színű. Van egy lila pólóm meg egy körömlakkom, meg a szobám fala is sötétlila, de nagyjából ennyi.
22/L
Úgynéz ki sokaknak a kedvenc színea lila :D
Régebbi osztályomnak is mikor kérdezték a fele a liát mondta.
Nekem pl. a lila a 2.kedvencem bevallom XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!