Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a legkedvencebb színetek,...

Mi a legkedvencebb színetek, amibe szerelmesek vagytok?

Figyelt kérdés
Nekem jelenleg és mindig is a rózsaszín volt. Most is sok rózsaszín cuccom van a táskámban és a táskám is rózsaszín. Van kedvenc színetek amiből sok holmitok van? Kíváncsi vagyok kinek mi a kedvenc színe. 1 kedvencs színt írjatok, szóval ne úgy, hogy "hát nekem most 2 van a lila és a kék". 1 a legeslegkedvencebb :D. Kort és nemet is kérnék ha lehet. én 23L vagyok.

2020. szept. 30. 02:25
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
87%

Nekem a fekete,mert mindig mososzappannal kellett tisztitgatnom a foltokat a ruhaimrol. Amikor feheret meg testszinut hordtam. (Alapozo,kaja foltok meg,ah megfogtam )

De most talaltam egy mosas kozben folttisztito mosogelt (persil) es elkezdtem melegebb vilagos rozsaszineket vasarolni ruhakbol.

2020. szept. 30. 04:53
 12/29 anonim ***** válasza:
64%
11) vagyok. Kor es nem lemaradt: 36/N
2020. szept. 30. 04:54
 13/29 anonim ***** válasza:
89%
Nekem valamiért a bézs. Tudom, sokaknak olyan semmilyen lehet, de imádom a bézs ruhákat :D
2020. szept. 30. 05:33
 14/29 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom hogy szín-e, de nekem a fekete. A második kedvencem a sötét lila.
2020. szept. 30. 05:38
 15/29 anonim ***** válasza:
87%
Zöld. Engem nagyon a természetre emlékeztet és én nagyon természet szerető vagyok.:)
2020. szept. 30. 06:32
 16/29 anonim ***** válasza:
76%

Nekem ez a típusú kék szín tetszik nagyon:

[link]

2020. szept. 30. 07:20
 17/29 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is a rózsaszín minden árnyalata :) Gyerekkoromban is nagy kedvenc volt, olyan jó lányos kislány voltam és aztán valamiért elhagytam és fiúsabb lettem. Most pedig újra, olyan 4 éve ismét ez a kedvencem. Nem célom, hogy mindenem rózsaszín legyen (más szín is meg tud tetszeni, ha valami szép árnyalat vagy vannak dolgok, ahol nem tartom fontosnak a színt), de alapvetően inkább a rózsaszínt szoktam választani mindenből, ha van rá lehetőség. A ruháim és cipőim 90%-a rózsaszín, táska, pénztárca, kulacs, telefon, laptop, étkészlet, ágynemű, konyhai eszközök stb., de még egy fülhallgató vagy egy zsepi is előnyt élvez, ha rózsaszín. Szeretem a mintákat is pl. virág, pillangó, állatok.... 21/l
2020. szept. 30. 08:52
 18/29 anonim ***** válasza:
A személyes kedvencem mindig is a fekete volt, az az egyetlen szín, ami ruhában mindig is jól állt rajtam. A másik a zöld, mert a természet része, valamint jobb kedvem lesz ha zöld dolgokat látok :D
2020. szept. 30. 16:17
 19/29 anonim ***** válasza:
65%

Lehetne rövidebben de..:D

Szal kiskoromban imádtam a kéket,anya mesélte ő sárga szivacsot akart babaszivacsnak de én odanyultam a polcon a kékhez ,a királykék sok kocsi színe volt így imádtam de egyszer a buszmegállóhoz megyünk egyszer csak látok egy csajt rikitó rózsaszín ruhába

"Atya ég de jó szín,anya ez milyen szin?"

Anyám mondta hogy pink

Azóta felfedeztem még 2szer ilyen ruhában azt a nőt,és sok mas lányon is láttam neon pink topot(mert nem sima pink hanem neon)

Azóta a ceruzám is ilyen,és ilyen ruhát is keresünk de nem találunk :(

Röviden fogalmazva:.

Neon pink

16/L

2020. szept. 30. 19:31
 20/29 anonim ***** válasza:
84%

Nekem inkább egy kategória van, abból kb. minden jöhet: a sötétebb, gazdagabb, telített ékkőszín jellegű színek. Telített, gazdag éjkék, acélkék, meggypiros, püspöklila, smaragdzöld, zafírkék, acélzöld, jádezöld, ilyesmik. Ha az adott dolog, ami ilyen színekben pompázik, szaténfényű is egyben, akkor végem van :).

Ha muszáj választani, akkor a smaragdzöld.

2020. szept. 30. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!