Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a legkedvencebb színetek,...

Mi a legkedvencebb színetek, amibe szerelmesek vagytok?

Figyelt kérdés
Nekem jelenleg és mindig is a rózsaszín volt. Most is sok rózsaszín cuccom van a táskámban és a táskám is rózsaszín. Van kedvenc színetek amiből sok holmitok van? Kíváncsi vagyok kinek mi a kedvenc színe. 1 kedvencs színt írjatok, szóval ne úgy, hogy "hát nekem most 2 van a lila és a kék". 1 a legeslegkedvencebb :D. Kort és nemet is kérnék ha lehet. én 23L vagyok.

2020. szept. 30. 02:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Jé most nézem hogy nem egy 20 évvel ezelőtti kérdésre válaszoltam :D xd
2020. szept. 30. 21:35
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Ki, kik pontozza/zak le az összes választ?! :(
2020. szept. 30. 21:57
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,de sokaknak van egy hobbijuk hogy ha nem ugyanaz a pl. Lábméretetek akkor lepontoznak,nem ugyanaz a véleményed lepontoznak

Ez van sajnos :(

2020. szept. 30. 22:02
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja, még ha a válaszod hasznos is, a kérdésre válaszoltál, lepontoznak. Engem lepontoztak, mert a kedvenc évszakom a tél.
2020. okt. 1. 05:28
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Engem is leszoktak mert az enyém a nyár és utálom az őszt nem ugy mint ők

Egyszer volt egy kérdés hogy szeretitek e a dance monkey című számot,mindenki aki szerette le lett pontozva erre irom én hogy mások szerethetik miért kell lepontoznj,erre azt irják nekem

Az ízléstelenséget büntetni kell

Hát én erre olyan mérges lettem

Mi ő valami Isten hogy ő büntrz másokat mert nem ugyanaz a véleménye?

Jesszusom..

2020. okt. 1. 09:50
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
En imadom a pinket, de csak akkor, ha van mellette fekete. Es tobb a fekete mint a pink. De a szurke-fekete kombinacio is jo. A nappalimban is minden feher, szurke, fekete.
2020. okt. 8. 23:09
 27/29 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyn illik a fekete a pinkhez :D
2020. okt. 9. 16:12
 28/29 anonim ***** válasza:
Fehér
2020. okt. 29. 12:34
 29/29 anonim ***** válasza:
Indigókék a kedvenc színem, de tárgyaknak jobban kedvelem a világos színeket, ezért van egy csomó ciánkék, rikitíózöld és kadmiumsárga holmim. (Meg egy csomó fekete, mert nagyon sok mindent csak fekete színben árulnak)
2021. máj. 11. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!