Mi a legkedvencebb színetek, amibe szerelmesek vagytok?
Figyelt kérdés
Nekem jelenleg és mindig is a rózsaszín volt. Most is sok rózsaszín cuccom van a táskámban és a táskám is rózsaszín. Van kedvenc színetek amiből sok holmitok van? Kíváncsi vagyok kinek mi a kedvenc színe. 1 kedvencs színt írjatok, szóval ne úgy, hogy "hát nekem most 2 van a lila és a kék". 1 a legeslegkedvencebb :D. Kort és nemet is kérnék ha lehet. én 23L vagyok.2020. szept. 30. 02:25
21/29 anonim válasza:
Jé most nézem hogy nem egy 20 évvel ezelőtti kérdésre válaszoltam :D xd
22/29 anonim válasza:
Ki, kik pontozza/zak le az összes választ?! :(
23/29 anonim válasza:
Nem tudom,de sokaknak van egy hobbijuk hogy ha nem ugyanaz a pl. Lábméretetek akkor lepontoznak,nem ugyanaz a véleményed lepontoznak
Ez van sajnos :(
24/29 anonim válasza:
Ja, még ha a válaszod hasznos is, a kérdésre válaszoltál, lepontoznak. Engem lepontoztak, mert a kedvenc évszakom a tél.
25/29 anonim válasza:
Engem is leszoktak mert az enyém a nyár és utálom az őszt nem ugy mint ők
Egyszer volt egy kérdés hogy szeretitek e a dance monkey című számot,mindenki aki szerette le lett pontozva erre irom én hogy mások szerethetik miért kell lepontoznj,erre azt irják nekem
Az ízléstelenséget büntetni kell
Hát én erre olyan mérges lettem
Mi ő valami Isten hogy ő büntrz másokat mert nem ugyanaz a véleménye?
Jesszusom..
26/29 anonim válasza:
En imadom a pinket, de csak akkor, ha van mellette fekete. Es tobb a fekete mint a pink. De a szurke-fekete kombinacio is jo. A nappalimban is minden feher, szurke, fekete.
27/29 anonim válasza:
Szerintem is nagyn illik a fekete a pinkhez :D
29/29 anonim válasza:
Indigókék a kedvenc színem, de tárgyaknak jobban kedvelem a világos színeket, ezért van egy csomó ciánkék, rikitíózöld és kadmiumsárga holmim. (Meg egy csomó fekete, mert nagyon sok mindent csak fekete színben árulnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!