Miért halálosan ciki a zokniszandál mikor a létező
legpraktikusabb és legkényelmesebb viselet?
Figyelt kérdés
higiéniai szempontból a legjobb, mert szellőzik is a láb és nem izzad bele a szandálba sem. Ha cipőt vesz fel melegben az ember abba beleizzad. Ha zokni nélkül vesz fel szandált akkor meg a talpa izzad.
bőr cipőt, vagy szandált vegyél és akkor nem lesz büdös.
2022. aug. 20. 21:30
2/32 Metionin válasza:
Mi benne praktikus? Így a zokni lesz retkes a lábon. Anno iskolás koromban minden kislányt szandál + fehér zokni kombóban járattak, hát elég nagy szívás volt, tiszta kosz volt a zokni mindig.
2022. aug. 20. 21:30
3/32 anonim válasza:
Hülyén néz ki. Vagy szellőzteted a lábad vagy nem.
2022. aug. 20. 21:40
4/32 anonim válasza:
Most mondták az ertéelenn, hogy idén már divatos, szóval úgy is van! :D
Viccet félretéve, manapság kb. már semmi nem ciki, ha neked így praktikus, viseld így. Én megőrülnék, ha szandálban még plusz réteget kéne viselnem (de sportcipőt sose hordok zokni nélkül, az megint fújfúj.
2022. aug. 20. 21:43
5/32 anonim válasza:
Én egyetértek a kérdezővel. Nekem van, hogy szandálban fázom, cipőben melegem van.
2022. aug. 20. 21:43
6/32 anonim válasza:
Szerintem ezt valaki kitalálta és össznépi hiedelemként elterjedt. Pedig sem esztétikai (mért lenne az csúnya? Nem az, csak rámondják), sem praktikus oka nincs. Én simán hordok, én nem érdekel, ki mit gondol. Egyrészt ronda kalapácsujjas a lábfejem, másrészt a megizzadt talp károsítja a szandál talpát (a bőrszandál nem akadályozza az izzadást, 1-es), tehát kevesebb ideig tart, harmadrészt egy esetleges mikrobőrsérülésen át könnyebben belemegy a lábamba az utcai kosz, ami elfertőződhet.
2022. aug. 20. 21:45
7/32 anonim válasza:
Amúgy én se értem. Tényleg nem. Általában racionálisan állok a dolgokhoz és ha valamit elutasítok, annak praktikus oka szokott lenni.
A szandálban izzadhatsz, törhet (hosszabb távon kb mind), előfordulhat az is, hogy zárt cipőben meleged van, szandálban zokni nélkül fázol.
2022. aug. 20. 21:50
8/32 anonim válasza:
Régen énis zokni és szandálban jártam, pont azokból az okokból amit leírtál. Csak elegem lett a beszólogatásokból, azóta szandált sem hordok, mert zokni nélkül nem kényelmes :( Nem is értem miért zavar másokat ennyire, hogy ezzel szekálják a másikat.
2022. aug. 20. 21:51
9/32 anonim válasza:
Az ember már csak ilyen.
Kitalál baromságokat és azokhoz köti magát. Lásd magassarkú cipő aminek az égvilágon semmi értelme, és még egészségtelen is, vagy a zokni-szandál amivel semmi baj nem lenne, csak "gáz" mert csak.
2022. aug. 20. 21:52
10/32 anonim válasza:
Mert nagyon hulyen nez ki, meg am sztem nem is kenyelmes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!