Miért halálosan ciki a zokniszandál mikor a létező legpraktikusabb és legkényelmesebb viselet?
Figyelt kérdés
higiéniai szempontból a legjobb, mert szellőzik is a láb és nem izzad bele a szandálba sem. Ha cipőt vesz fel melegben az ember abba beleizzad. Ha zokni nélkül vesz fel szandált akkor meg a talpa izzad.2022. aug. 20. 21:23
21/32 anonim válasza:
#20 Értjük, azért igénytelen, mert szerinted igénytelen. Aki szerint nem, az vergődik.
22/32 anonim válasza:
Pontosan úgy "érvelek", mint ahogyan ti, akik ezt egy kiváló kombinációnak gondoljátok. Mindenki hülye, csak én vagyok helikopter :D Voltaképpen következetesen kitartotok amellett, hogy divatos, meg praktikus...stb. Akkor meg minek kérdezitek meg időről-időre, hogyha tudjátok, hogy milyen válaszok fognak érkezni?! Amúgy én vagyok a hülye, hogy felültem neki...:D
23/32 anonim válasza:
Az, hogy "és kész", az nem érv, 20-as. Akkor se lesz az, ha idelöksz nekünk valami szakszót, hogy "megerősítési torzítás". Nekünk nem torzításaink vannak, hanem racionális gyakorlati érveink. A torzítás pont az, hogy "mindenki úgy mondja, tehát úgy van, és eszembe se jut kétségbe vonni, merthogy a kritikai gondolkodással való élés ismeretlen fogalom a számomra". Na ezt meg úgy mondják, hogy tömegnyomás. Én is tudok műszavakat!
24/32 anonim válasza:
Ügyes vagy! :D Láthatóan fogalmad sincs alapvető dolgokról, így a további vita teljesen felesleges. Persze erre majd azt írod, hogy én vagyok a hülye. Szíved joga. Egyébként van olyan, hogy ízlés. Remélem, hogy ma is szandált veszel fel zoknival! Jöhet a lepontozás, de én bevezetném a negatív százalékot is, éljétek ki magatokat :D
25/32 anonim válasza:
"Láthatóan fogalmad sincs alapvető dolgokról" - na, egy újabb okos érv! Igazán magas színvonalon van szellemi kapacitásod és vitakultúrád! Van olyan, hogy ízlés. Az pedig nem objektív.
26/32 anonim válasza:
Na jó. Még egyszer, de most már utoljára, megpróbálok még rávilágítani arra, hogy hol is siklik ki a kérdező, illetve a vele egyetértő "zokniszandál-fanok" logikája. A kérdésben egy kategorikus kijelentés van. Amikor ezzel szemben egy hasonló, de ellentétes tartalmú vélemény jön, akkor pedig megsértődtök. Egyébként kilóg a lóláb, az egész kérdés, és az általa "generált" "vita" is troll. Ám a gyenge trollok egyik fő ismérve, hogy megsértődnek. Inkább vegyél egy új szandált, és hosszú fehér zoknival járkálj benne a belvárosban, majd gyűjtsd be a dicséreteket. Bizonyára jól fog esni a kis lelkednek!
27/32 anonim válasza:
Aki szerint a cipő meleg, és a zokni szandál meg pont jó, az vegyen másik cipőt. Rengeteg féle cipő van, olyan is, aminek csak vékony textil felsőrésze van, ezért jól szellőzik.
28/32 anonim válasza:
#27 pont ezt írtam aztán nullára pontoztak :D elhiszem hogy a kínai cipő meg a nejlonzokniba belerohad a lábuk, de egy rendes cipőbe nem fog.
29/32 anonim válasza:
A zokniban nem szellőzik a lábad egyáltalán.
Vagy vegyél fel zokni nélkül szandált, papucsot.
Vagy vegyél fel zoknit cipővel.
Ennyi.
Zoknit szandállal, papuccsal felvenni, az olyan idiótaság, mint amikor vastag kötött miniszoknyát meg topot vesznek fel a lányok nyáron meg hozzá térdig érő csizmát. Olyan rohadt vastag és meleg anyagból van a ruha meg a csizma, mint amit télen hordanak, de attól, hogy a ruha rövid azt hiszik, nyári viselet. Aztán izzadnak mint a ló és büdösek is és közben azt hiszik, hogy divatosak.
30/32 anonim válasza:
Nem ciki mar semmi szerintem, aki akarja hordja. Nekem nem tetszik azert nem hordom. Se zoknival, se anelkul. Zart cipoben erzem magam csak komfortosan. De a papucsot se birom.. strandon is inkabb mezitlab vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!