Nekem sokkal jobban tetszenek azok a lányok, akik szoknyában, blúzban, harisnyában vannak. Nálatok is így van ez?
Ha van két lány, aki számomra szimpatikus, közülük biztos azt választanám, akin szoknya, blúz és harisnya van.
26/F
Férfiként imádom a női lábakat és combokat harisnyában, de ilyen melegben még nekem is furcsa lenne ha egy nőt abban látnék (ünnepi alkalmakat kivéve)
Esetleg sűrű szövésű neccharisnyában ha borúsabb/szeles nap lenne, az viszont tetszene rajtuk :)
Általában igen, nagyon is: gyakran veszek alkalmi partnereimnek lehelletvékony (8-10 Denes) combfixeket, harisnyanadrágokat amik beindítanak :)
Néha jó érzés rombolni is egy kicsit, cafatokra tépni és érezni a bőrt a kisebb-nagyobb lyukakon át 😋
Nem tudom feltűnt-e, de a nők nagy része vagy farmer-pólóban van, vagy csinos/elegáns ruhában. Nyilván ez a kettő együtt jár témaként, hiszen ha azt mondod egyik vagy másik "csinosabb" akkor felmerül hogy mihez képest.
A blúz-szoknya-harisnya lehet elegáns és nézhet ki jól, de igenis hozzá tartozik hogy sokszor nem praktikus, sajnálom ha ez számodra nem pozitívum, de attól még tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!