Lányok, ti szoktatok otthon blúzban, szoknyában, harisnyában esetleg még blézerben csak úgy otthon lenni?
Nekem néha ehhez van kedvem, és akkor anyu is furin néz rám. Tényleg ennyire fura dolog ez már mostanában? ><
17/L
Max ha ünnep van, vagy valami alkalom, amikor rend van, a főzés is előkészítve, és nem várható semmi nagy otthoni meló, esetleg vendégek eshetnek be. Akkor. Vagy ha kiöltözve hazaérek, de nem vagyok "leizzadva", viszont lusta vagyok, és csak beszélgetni van kedvem.
Amúgy meg röhej lenne ilyen cuccban otthon, hiszen mindig van valami teendő otthon, amivel összekoszolhatom a ruhám. A mackót azért könnyebb kimosni, meg azt nem sajnálom.
Persze ha lusta disznó lennék, aki gazdag is, és bejárónőim lennének, akkor nyilván ülhetnék otthon díszmagyarban is, ha kedvem tartja... :)
Én azért szoktam néha, főleg olyankor amikor a páromnak akarok tetszeni :D
de van olyan, hogy hazajövök és nincs kedvem átvenni vmi itthonit. blúzban ugyan nem, de szoknyában főleg nyáron sokat vagyok itthon, harisnyában nem de leggingsben is elég gyakran vagyok, mert ugyanolyan kényelmes sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!