Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti szoktatok otthon...

Lányok, ti szoktatok otthon blúzban, szoknyában, harisnyában esetleg még blézerben csak úgy otthon lenni?

Figyelt kérdés

Nekem néha ehhez van kedvem, és akkor anyu is furin néz rám. Tényleg ennyire fura dolog ez már mostanában? ><

17/L

2013. nov. 29. 13:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem, igazából alig várom, hogy hazaérjek, és átvegyek valami kényelmesebbet (mackónadrág és top általában, nyáron forrónadrág vagy bugyi és top vagy csak melltartó).
2013. nov. 29. 13:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Max ha ünnep van, vagy valami alkalom, amikor rend van, a főzés is előkészítve, és nem várható semmi nagy otthoni meló, esetleg vendégek eshetnek be. Akkor. Vagy ha kiöltözve hazaérek, de nem vagyok "leizzadva", viszont lusta vagyok, és csak beszélgetni van kedvem.

Amúgy meg röhej lenne ilyen cuccban otthon, hiszen mindig van valami teendő otthon, amivel összekoszolhatom a ruhám. A mackót azért könnyebb kimosni, meg azt nem sajnálom.

Persze ha lusta disznó lennék, aki gazdag is, és bejárónőim lennének, akkor nyilván ülhetnék otthon díszmagyarban is, ha kedvem tartja... :)

2013. nov. 29. 14:06
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Nem szoktam...Ez eléggé ünnepi ruha.
2013. nov. 29. 14:20
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Nem, én már alig várom hogy levehessem ezeket mikor hazaérek, és átbújjak kényelmesbe.
2013. nov. 29. 14:22
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
igen fura.....
2013. nov. 29. 14:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha hazaérek, és tudom, hogy még elmegyek otthonról. Reggel, ha felkelek, és nincs dolgom a városban, akkor nem, jó az otthoni :D
2013. nov. 29. 15:09
 7/11 anonim ***** válasza:
56%

Én azért szoktam néha, főleg olyankor amikor a páromnak akarok tetszeni :D

de van olyan, hogy hazajövök és nincs kedvem átvenni vmi itthonit. blúzban ugyan nem, de szoknyában főleg nyáron sokat vagyok itthon, harisnyában nem de leggingsben is elég gyakran vagyok, mert ugyanolyan kényelmes sztem.

2013. nov. 29. 15:25
 8/11 anonim ***** válasza:
En szinten csak akkor,ha hazaerek,de kesobb meg szeretnek menni valahova.Ilyenkor gond nelkul nekiallok igy fozni,mosogatni.Nem hordok melegitot itthon sem,de ha harisnya van rajtam akkor felveszek egy farmert helyette.
2013. nov. 29. 17:47
 9/11 anonim ***** válasza:
56%
Ezek szerint te kosztümben szoktál otthon lenni ? : ) Szerintem kifejezetten sexy, és izgató is. Főleg azok számára akik aúgy is az üzleti életben mozognak : ) Otthoni egyenruhának tökéletes ;) Magassarkú?
2016. júl. 7. 01:03
 10/11 anonim ***** válasza:
48%
Elég hétköznap reggeltől estig kiöltözve lennem, de van hogy párom kedvéért felveszem otthon is pl egy szoknyát szatén blúzt meg combfixet
2016. júl. 12. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!