Este szoknyában és két vékony harisnyában ha kimegyek, nagyon fogok fázni?

Én ilyen időben még simán elvagyok egy sötétebb 20 denes harisnyában. Én szoknyás lány vagyok, nagyon ritkán hordok nadrágot, azt is már nagyon hideg mínuszos időkben veszem fel. Persze én vastagabb picit térd fölé érő szoknyákat, ruhákat veszek fel mert a lábam egyáltalán nem fázós. Egyedül a lábfejem ami nagyon szokott fázni de arra többnyire zárt cipőt veszek fel, alá vastagabb bokazoknit ami tutira nem látszik és ennyi.
Mondjuk már simán elmennek a csizmák manapság kb térdig érő csizmákat szoktam felvenni szoknyával meg harisnyával és úgy egyáltalán nem fázok. Jó vastag farmer szoknyát veszek fel így eléggé el lehet viselni.
A munkahelyemen meg alapból kötelező a szoknya viselet a nőknek mivel olyan vendéglátói helyen vagyok ahol ez a munkaruha része és ott csak is testszínű harisnyát vehetem fel lapos sarkú cipővel. Nyáron meg vastagabb talpú balerina szerű cipőt viselünk kimondottan egyedileg lett csináltatva ami szellőzik is.
Ha már nagyon hideg van akkor nálunk elmehet a nadrág is mert karácsonyi időszakban vásár is szokott lenni az utcán és akkor kültéri részt is nyitunk ahol forralt bort meg egyéb finomságokat árulunk és úgy ledolgozni 8-10 órát nem kellemes szoknyába és vékony harisnyában úgy hogy nagyon nem vehetünk fel csizmát meg ehhez hasonlókat. Persze akkor megengedik a nadrágot és alá legginget szoktunk venni így kibírható szerencsére.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!