Nekem sokkal jobban tetszenek azok a lányok, akik szoknyában, blúzban, harisnyában vannak. Nálatok is így van ez?
Ha van két lány, aki számomra szimpatikus, közülük biztos azt választanám, akin szoknya, blúz és harisnya van.
26/F
Attól még hogy valami neked nem tetszik, még nem lesz "gusztustalan".
Tornacipőt hordok farmerhez is, szoknyához is, majdnem mindenhova. Tiszták, szagtalanok. Semmi gusztustalan nincs bennük, max a talpuk koszos de az minden típusú cipőnek...
A kérdés az, hogy nektek is tetszenek-e a lányok szoknyában/blúzban/tornacipőben? Ha lány vagy, akkor szereted-e ezeket.
Ha valaki válasza nem, annak szíve joga. Kéretik nem legusztustalanozni ismeretlenül más ízlését, akár igen, akár nem a válasza a kérdésemre.
Nem mondom, hogy nem csinos egy szoknya-blúz kombó, de az átlag hétköznapokon nekem sokkal jobban imponál az egyszerű, lazább, vagányabb öltözködés a lányoknál.
Farmer, bő pólók, hoodiek, kockás ingek, stb.
Az utcán is nagyobb eséllyel kelti fel a figyelmemet egy ilyen stílusú nő.
F
Ha rám gondolsz, akkor 30 vagyok, nem kislány. (#11)
Nagyon rossz lehet hogy nem mindenki a te személyes ízlésednek megfelelve akar élni, sajnállak (nem).
Én se gondolom különösebben nőies cipőnek, de rohangáláshoz, cipekedéshez, vagy bringázni, tömegközlekedni és kavicsos úton sétálni bizony praktikusabb mint egy körömcipő, tehát akkor is ezt fogom viselni ha pár sértett fiúkának nem tetszik - sőt, ami azt illeti nekem ez is pozitívum, hogy a fétisesek legalább nem találnak be.
¯\_(ツ)_/¯
Azt hittem azért írod ki a kérdést, hogy le lehessen írni kinek mi a véleménye a csinosabb női öltözködésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!