Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiuk! A kivágott felső nagyon...

Fiuk! A kivágott felső nagyon ribancos?

Figyelt kérdés
HA 1 elég kivágott felső van rajtam+ farmer+tornacipő az nagyon ribancos? A melleimet szeretem hangsúlyozni mert szerintem szépek. A fiuk nem is akarnak komoly kapcsolatot ha meglátnak így egy lányt? 17L
2010. szept. 22. 15:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
88%
Az "előttem szólók"nál többnyire az első odlalra gondoltam.
2010. szept. 22. 17:04
 22/33 anonim ***** válasza:
26%
előttem szóló. de mondom, nem vettem fel még olyat, amiből kint lennének a melleim. mert számomra az nem előnyös ennyi. és amúgy, nem leszel tőle ribancos, ha tudod hordani. de mint írták, többet takarjon, mintsem mutasson, és akkor minden rendben.
2010. szept. 22. 18:28
 23/33 anonim ***** válasza:
84%
Egyáltalán nem értem miért szólják le sokan a kérdezőt. Én is hangsúlyozom hol a melleimet, hol a lábaimat:) Aki szép az nyugodtan mutassa meg magát szerintem. És nem akkor vesznek komolyan a fiúk, ha garbóban jársz. Ha szerény vagy és normálisan viselkedsz az abszolút jópont náluk!:)
2010. szept. 22. 19:00
 24/33 anonim ***** válasza:
13%
Ja csak én marhára nem akarom más mellét azért nézni, mert ő most teret ad a szépségének és kipakolja őket. Nem érdekel, nem kell nyomni a süket dumát hogy jajj akkor járjak garbóna, nem. Olyanba járjál, amiből nincs kint a melled, a pitsád, az úszógumid, a vastag combod, kinek mi van. Nem érdekel, hogy szerinted szép, másokat meg már zavar, hogy te ennyire önkifejezel meg anyámtöke.
2010. szept. 22. 19:07
 25/33 anonim ***** válasza:
15%

Nekem is van olyan pulcsim, mint a linkben lévő... Csak én veszek alá pólót is... -.-

Egyébként nem igaz, hogy az arcodat nézik meg. A melled. Vagy amid kinnvan. :) És igen. K*rva vagy ha közszemlére, kirakatba teszed a tested.

2010. szept. 23. 11:05
 26/33 anonim ***** válasza:
91%
Jaj, annyira-annyira nevetséges, éretlen kis álszentek vagytok! Igenis nőies egy szép, diszkrét dekoltázs vagy (nem és!!) egy pár formás, harisnyába bújtatott, vagy "natúr" láb. Persze akik itt válaszolgatnak. gondolom a csőgatyás-rajzfilmfigurás-tornacipős-vasalthajú nemzedék, akik nem fogják fel, hogy nem maradhatnak örökké gyerekes 13 évesek.
2010. szept. 23. 16:06
 27/33 anonim ***** válasza:
92%
jézusom, mekkora idióták itt egyes válaszolók. Nem k*rvás, egyáltalán nem az. Főleg nem egy pasi szerint (én mondjuk csaj vagyok). Én is szoktam hordani kivágott felsőt, mert abban érzem jól magam, és eddig senki nem ribancozott le. Sima egyszerű felső, ami ki van vágva. Ezen nemtudom mi ribis.. tényleg tök álszentek vagytok, vagy kövérek, kiscsöcsűek, nem tehetünk róla, h nektek nincs mire büszkének lennetek=))))
2010. szept. 24. 21:08
 28/33 anonim ***** válasza:
88%

Gyeeeerekeeeek! Azért, mrt nőies a csaj, attól még nem krvás.

Én szívesen keresnék komoly kapcsolatot is egy dekoltált ruhájú nővel.

Ne legyünk már prűdek!

2010. szept. 24. 21:28
 29/33 anonim ***** válasza:
de, én lájkolnálak :)
2010. szept. 25. 04:38
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
nem az a ribancos,hanem sajnos te vagy a ribanc. csak mutogasd.
2010. okt. 5. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!