Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiuk! A kivágott felső nagyon...

Fiuk! A kivágott felső nagyon ribancos?

Figyelt kérdés
HA 1 elég kivágott felső van rajtam+ farmer+tornacipő az nagyon ribancos? A melleimet szeretem hangsúlyozni mert szerintem szépek. A fiuk nem is akarnak komoly kapcsolatot ha meglátnak így egy lányt? 17L
2010. szept. 22. 15:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
9%

P*csa!

Ne mentegesd magad, tök fölösleges.

Ha te nm tartod a kinézeted rbancosnak, te dolgod.

Ha érdekel a többiek véleménye, már tudod!

Ha nem érdekel akkor meg nm írtál vna ide.

Szval megtuttad, h mindenki szerint pcsa vagy. eniy.(N)(N)

2010. szept. 22. 16:01
 12/33 anonim ***** válasza:
92%
Vagy a lábat hangsúlyozzuk vagy a mellett, mert a kettőt mutogatni egyszerre r.ibancos. Ha egy felső nem közönséges, akkor lehet mutatós, szép. Csak tartsd be a határokat: mindig több legyen a sejteni való, mint a látható. Valamint nem mindegy, hogy hová viseled. Iskolában nekem nagyon nem jönne be (de ma már persze bármit felvesznek egyesek), de buliban mehet a kicsit merészebb.
2010. szept. 22. 16:01
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most nem értem, miért lett lerbancozva... szerintem a tornacipő gáz, de amúgy nem értem miért ne járhatna egy lány kivágott felsőben...
2010. szept. 22. 16:02
 14/33 A kérdező kommentje:
elöbbi köszönöm. a tornacipőt meg azért hordok mert kényelmes. és amúgy sem vagyok az a 10 centis magassarkúban flangálós típus.
2010. szept. 22. 16:05
 15/33 anonim ***** válasza:
78%

Figyelj , természetesen azt veszel fel , amit szeretnél , nem kell foglalkoznod a válaszolókkal, csak tudod te kérdezted mi a véleményünk erről .Leírtuk , nem fogadtad el , ez van , mondom ettől még nyugodtan öltözködhetsz úgy, ahogy szeretnél .

Amúgy meg mi ez , hogy mostantól , csak akkor vesznek komolyan , ha garbóban vagy?

Ez nem igaz.

Csak tudod a mai társadalom , már úgy ítéli meg az embereket , hogy ha valaki felvesz egy olyan ruhát amilyet te szeretnél , akkor leribancozzák. Lehet , hogy nem vagy az , mert szerény vagy és még nem is csókolóztál , stb. De azt gondolják rólad.

Amúgy meg,

:" melleimet szeretem hangsúlyozni mert szerintem szépek."

az tök jó , hogy szépek, de például akár elhiszed, akár nem , én tudod mit nézek meg először egy lányon?

az arcát, a mosolyát , a szemét a haját , és csak utánna a többit ,a melle aztán nekem majdnem mind1, hogy milyen :)) csak lehetőleg 2 legyen . Lehessen vele beszélgetni , és kész. Most attól , ha egy csajnak nagy mellei vannak ,de a fentebb említett dolgok nem jönnek be, akkor vele nem járnék .

2010. szept. 22. 16:11
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Azért rib*nc mert néha felvesz egy kicsit kivágott felsőt?!

Hát ti is érdekes emberek vagytok :D

Nekem is van ilyen fajta pulcsim:

[link]

És sose mondták,hogy gáz,még anyám se pedig ő megmondja a véleményét.

2010. szept. 22. 16:13
 17/33 A kérdező kommentje:
na én is kb. ennyire kivágottakat szoktam néha felvenni
2010. szept. 22. 16:16
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Pi*sa? Ri*anc? Nem értelek titeket. A kivágott felső nem azt jelenti, hogy ki van az egész melle. Vagy ti mindig kidobjátok, így ez van megszokva? Na ja, így könnyű mást leszólni. Köszönjük a bemutatkozást. ;)

Szerintem ebben nincs semmi ku*vás, ha szép melleid vannak, hangsúlyozd. Ez egy alapszabály. Szóval teljesen okés. És nyugi, a fiúk kedve se megy el ilyen csajtól, nekem legalábbis nem. :D Főleg ha csőnadrággal és tornacipővel hordod. Miniszoknyával már másabb lenne.

2010. szept. 22. 16:34
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy olyan hülyeség hogy az ilyen csajok csak arra kellenek...

Én is tiszta "ri*anc" voltam mikor megismerkedtem a pasimmal és már több mint 7éve vagyunk együtt.

2010. szept. 22. 16:56
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Ne halgass rájuk. Amúgy fiúkat kérdeztél nem lányokat, előttem pedig gondolom nagyrészt lányok vannak. Szerintem egyáltalán nem r ibancos ne mondja senki h sose huz fel kivágott felsőt csak nyakig érő garbót.Amúgy én már rájöttem, hogy ilyet hiába kérdezel itt(egyetembe a családi, barát-barátnős dolgokkal) mert itt mindenki negatív és mindenki leszól.

Igaz én is lány vagyok de felháborító, hogy felteszel egy kérdést és leku rváznak..

2010. szept. 22. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!