Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Volt már, hogy egy ruha, amit...

Volt már, hogy egy ruha, amit vettél mégsem tetszett, pedig felpróbáltad előtte? Eltelt a pár nap amíg csak úgy vissza lehet vinni..Ilyenkor mit csinálsz vele, és nem pazarlás ez, ha nem hordod?

Figyelt kérdés

2022. jún. 24. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
A nőknél gyakori jelenség ez.
2022. jún. 24. 09:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen vásárlásom 2x a H&M-ben. A boltban jó döntés volt, de otthon felpróbáltam, végiggondoltam, hogy mivel tudnám hordani, pár nap gondolkodás és visszavittem. Semmi különöset nem kell vele csinálni, cska nem hordani és kész, nem szabad levágni a cimkét. És ez nem pazarlás, mert 30 napig visszaadják az árát.
2022. jún. 24. 11:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Jó de a 30 napon túl? Ajándék felajánlás félretevés?
2022. jún. 24. 11:33
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Hát ha 30 napig nem tudod eldöntetni, hogy kell e vagy sem, és rádmarad, akkor meg is érdemled. Egyébként nyomott áron el lehet adni, márha egyáltalán kell valakinek.
2022. jún. 24. 12:26
 5/5 Metionin ***** válasza:
Volt, vettem egy tök jó ruhát de kiderült, hogy járás közben felcsúszik. Amikor felpróbáltam, nyilván nem mászkáltam benne. Szerencsére csak lakáson belül volt rajtam és a blokk is megvolt, így visszavittem. Amúgy ami valamiért nem jó, az a visszavivős határidő alatt úgyis kiderül, ajándékba kapott ruhát meg ilyen esetben eladtam.
2022. jún. 24. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!