Most igénytelen lennék, mert pazarlásnak tartom a fél-1 órás frizura beállítást?
Van 1 frizura, ami tetszik, de ehhez vasalni, meg waxolni kellene a hajam. Egyik haveromnak is hasonló típusú a haja. Azt mondja, 1 óra kb mire így megcsinálja MIDEN NAP.
És én meg pazarlásnak tartom, hogy minden nap 1 órát csak a tükör előtt szórakozzak.
És kérdezte, hogy ha tetszik, akkor miért nem csinálok ilyen hajat én is. Mire mondom, 1 órát ezzel tökölni... inkább nem!
És azt mondta igénytelen vagyok!
Most az lennék? Lányoknál hosszú hajjal még elmegy a minimum 1 óra,d e egy alig hosszabb hajra a rövidnél 1 órát fordítani minden nap, az szerintem már túlzás...
16/F
Én meg a majdnem csípőig érő hajammal nem szarakodom ennyit :D mindjárt jön még egy lány hosszabb hajjal, aki majd engem is túlszárnyal:D
Szerintem sem éri meg, bár azért valamit kezdhetsz vele. De ha nem csinálsz vele semmit, akkor sem vagy igénytelen.
Dehogy vagy igénytelen..hátközépig érő hajammal én se szoktam napi pár percnél többet szarakodni.
Számomra ráadásul sokkal vonzóbb egy pasinál a "szélfútta" haj, vagy az, amibe csak beletúrtak, mint egy waxos haj..kifejezetten gáznak tartom.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!