Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem pazarlás szivaccsal...

Nem pazarlás szivaccsal felvinni az alapozót?

Figyelt kérdés

Úgy értem csomót magába szív, szerintem.

Megvettem a Beauty blendert, tudjátok azt a tojás alakút, szépen lehet vele alapozni, de pazarlásnak érzem. Megdagad rendesen vizesen, de sokat elnyel, látszik is rajta, hogy alapozó foltps nagyon.

Viszont ég és föld a különbség ahhoz képest, hogy kézzel vagy ecsettel viszed fel. Nagyon gyönyörű, természetes lesz az eredmény. Viszont talán még az a kisdarab alapozó szivacs még gazdaságosabb, de az is issza. Gondolkoztam rajta, hogy biztos azért lesz gyönyörű az eredmény, mert csak tényleg keveset visz fel.

2017. dec. 19. 22:30
 1/4 anonim ***** válasza:
48%

Nekem ilyn silicone makeup sponge-om van (essences)

Az mivel szilikon,nem szovja fel az alapozot

2017. dec. 19. 23:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg pazarlás, de azért ilyen szép természetes az eredmény, mert nehéz szivaccsal vakolatot felkenni.

Én amúgy először ecsettel viszem fel és utána szoktam szivaccsal átmenni még rajta. Nekem eddig így vált be a leginkább, mert így inkább csak a felesleget szívja fel.

2017. dec. 19. 23:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is úgy szoktam, mint az utolsó. Szerintem nem szív fel sokat, nekem is az erdeti BB van, de lehet csak azért gondolom így, mert az előtte használt szivacsaim borzalmasak voltak és azok tényleg elnyelik az egészet. Egyszer kipróbáltam víz nélkül a BB-t, úgy nem is volt jó. Ha megdagad, alig nyel az alapozómból :)
2017. dec. 20. 09:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Én szereztem a primarkban beauty blender alakú szilikon szivacsot, nekem bejött, picit talán tovább tart de jó
2017. dec. 21. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!