Nem pazarlás szivaccsal felvinni az alapozót?
Úgy értem csomót magába szív, szerintem.
Megvettem a Beauty blendert, tudjátok azt a tojás alakút, szépen lehet vele alapozni, de pazarlásnak érzem. Megdagad rendesen vizesen, de sokat elnyel, látszik is rajta, hogy alapozó foltps nagyon.
Viszont ég és föld a különbség ahhoz képest, hogy kézzel vagy ecsettel viszed fel. Nagyon gyönyörű, természetes lesz az eredmény. Viszont talán még az a kisdarab alapozó szivacs még gazdaságosabb, de az is issza. Gondolkoztam rajta, hogy biztos azért lesz gyönyörű az eredmény, mert csak tényleg keveset visz fel.
Nekem ilyn silicone makeup sponge-om van (essences)
Az mivel szilikon,nem szovja fel az alapozot
Tényleg pazarlás, de azért ilyen szép természetes az eredmény, mert nehéz szivaccsal vakolatot felkenni.
Én amúgy először ecsettel viszem fel és utána szoktam szivaccsal átmenni még rajta. Nekem eddig így vált be a leginkább, mert így inkább csak a felesleget szívja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!