Spoiler! Az Inkvizítorokat miért pazarolták el ennyire a készítők?
Az utolsó részekben Revát kivéve benne se voltak kábé. Leginkább a 4. nővér az aki semmi játékidőt nem kapott, siralmas hogy mennyire elpocsékolták a karakterét pedig rengeteg potenciál volt benne. Az 5. fivér se volt sokkal jobb, csak neki legalább 1-2 mondat is jutott. Azt vártam hogy a végén lesz majd valami nagy párbaj, de benne se voltak az utolsó részekben. A két említett még a fénykardját se vette elő (de a Fő inkvizítor is csak annál az egy jelenetnél mikor ledarálja a csávót akit Reva bérelt fel hogy elrabolja a gyereket).
Ha ennyire nem akartak semmit kezdeni velük, akkor minek kellett őket beletenni a sorozatba?
Súgok: az ilyen nagy franchise-okból szeretik az utolsó cseppig kifacsarni amit lehet, kihasználják a masszív rajongótábort, akik bármennyire fos is amit összehoztak, megnézik azt, a készítők meg kaszálnak rajta.
Nem a minőség a lényeg, hanem a mennyiség.
A többségnek nem tetszik a sorozat, de le merem fogadni h a kövi évad elé ugyanúgy le fogtok ülni és végignézitek...
Sajnos egy 6 részes minisorozat alkalmatlan arra, hogy ennyi karaktert és történetszálat kibontson.
Én nem láttam a Rebelst, ezért nekem a Főinkvizítor meg kb mindegyik inkvizítor új karakternek számított, előbbit kifejezetten szerettem, több jelenetet is néztem volna tőle, de ez van.
SPOILER (aki a 6. részt még nem látta)
Erős a gyanúm amúgy, hogy lesz 2. évad, és ha lesz, akkor azokban valószínűleg sokkal nagyobb szerepet fognak kapni. Mármint 6 rész alatt láttunk 2 db Vader-Obi Wan párbajt, szerintem ezt már nem fogják többször elsütni - szóval maradnak az inkvizítorok.
A legnagyobb baj az, hogy Revan kívül gyakorlatilag az összes inkvizítorról tudjuk, hogy mikor haltak meg, így velük se lehet sok mindent kezdeni sajnos.
Mondjuk játékidő lett volna rá talán, mert konkrétan a 4. rész egy filler volt, de mindegy.
Sajnos a Star Wars sorozatok úgy készülnek, hogy ,,oké, csináljunk egy évadot, amiben valami történjen, aminek legyen egy befejezése de azért hagyjuk is nyitva a dolgokat a következő évadnak", emiatt nem alakul ki sosem egy konkrét történet, csak valami történik aztán valahogy lezárják, amit majd a következő évad (ami a nézettségen múlik) továbbvisz valahogy.
Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy miért nem úgy állnak hozzá, hogy oké, csinálunk a Kenobiból egy 4 évados sorozatot, és ezalatt a 4 évad alatt innen ide el fogunk jutni, és ezt fogjuk benne elmesélni.
STAR WARS-ról beszélünk emberek, akármilyen sz*r lesz a sorozat, és akármekkora fikázást is kap, MINDEN egyes Star Wars sorozat sikeres lesz és hozni fogja a számokat.
A Gyűrűk Ura sorozatból, ami szintén most készül, konkrétan már olyan hírek vannak hogy ők egy 5 évados sorozatot terveznek, pedig az is kapta a fikát a PC-s dolgaik és Tolkian örökségének kettéhugyozása miatt, de nem érdekli a készítőket, mert pontosan tudják, hogy bármilyen rossz lesz a sorozat, sikeres lesz. Nem értem a Star Warsnál miért nem így gondolkodnak, pedig már csak ezzel iszonyat sokat javulna a sorozatok minősége.
Nem, ehelyett (főleg a Mandalorianra volt ez jellemző) a 6 résznyi játékidő fele gyakorlatilag teljesen felesleges, mert a cselekmény egészét tekintve nem releváns dolgok történnek folyamatosan, gyakorlatilag 1 évadnyi történet alatt szinte semmit nem megy előre a történet, csak valami történik, aztán lezárják az évadot.
Ezért pazarolják el ennyire az inkvizítorokat is: Nincsenek terveik velük, nem tudják, hogy mit akarnak kezdeni. Csak legyenek benne, aztán valami történik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!