Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kérhetek véleményt a külsőmről...

Kérhetek véleményt a külsőmről, öltözoödésemről? (24/N, képpel)

Figyelt kérdés

Mostanában nem úgy jönnek össze a dolgaim, én egy tök jó csajnak tartom magam, de lehet mégse vagyok az... 🙄 Mondanátok esetleg véleményt? Öltözködés terén, külső, igazából minden érdekel.

[link]

[link]

2022. máj. 30. 19:29
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem nagyon jó adottsagaid vannak, amiből többet is ki lehetne hozni.

Számomra az összképed ízléstelen és magamutogató jellegű.

Az ajakkontúr sok. Utoljára a 90-es 2000-res években volt ez divat.

A hulla színű ruhák szintén nem neked valóak. Próbálj ki tiszta élénk színű ruhákat amikről egyértelműen kiderül, hogy milyen színűek. És ezek is vagy sotetebbek legyenek vagy vilagosak. A kettő közötti sapaszt és elnyom.

Inkább mutass kevesebbet mint túl sokat.

2022. máj. 31. 11:33
 32/61 anonim ***** válasza:
8%
A csöcsök rendben vannak, szódával elmész. De mivel látom könnyen bízol ezért hosszú távra nem kellenél.
2022. máj. 31. 18:50
 33/61 anonim ***** válasza:
69%
A hasad túl nagy ezekhez a ruhákhoz. Persze légy önmagad, ha neked így jó, akkor oké, de objektíven nézve az ilyen tapadós ruhák egyáltalán nem állnak jól. Még így szemből hagyján, de oldalról kb terhes hatást kelthetsz (nyilván nem véletlen nincs olyan kép).
2022. máj. 31. 21:15
 34/61 anonim ***** válasza:
26%

"Nem mindenkinek van lapos hasa"

Oké, de tapadós ruhát se kötelező felvenni. A kérdezőnek, mint ahogy többen is említették, nagy a hasa. Neki nem való ez az alakkiadós tapadós ruha.

Kérdező, ilyen ruhát akarsz hordani? Ha igen, akkor fogyj le, ennyi. Mint már említettem, egyél kevesebbet, mértékkel és minőségibbet.

Tudod, valamit valamiért.

De ha te csak önvisszaigazoláaért jöttél, akkor szépen becsapod magad.

A nagy alhasad önámítással nem fog eltűnni.

Egyébként pedig még mindig várom, hogy miket edzel, mennyit, mióta, és miket eszel.

Mivel a képeken egy gramm izomzat nem látszik. Így nehéz elhinni, hogy valaki rendszeresen edz, főleg szabályosan.

2022. máj. 31. 21:29
 35/61 HoneyBunny ***** válasza:
76%
Azt hiszem idegeneknek semmi koze ahhoz, mi az etrendje es az edzesterve. Ha nincs olyan, ahhoz se lenne kozod. Nyilvanvaloan nem akarja megosztani veled. Egyebkent meg nem kotelezo az ilyen ruha persze, neked meg nem kotelezo nezni, ha ennyire taszit teged ilyen alkaton az ilyen ruha.
2022. máj. 31. 21:38
 36/61 anonim ***** válasza:
33%

Drágaság, a kérdező feltett egy kérdést, véleményt kért.

Tán csak leírhatom a válaszomat!? Vagy a kérdésre csak fejbólogatós igenlős választ szabad csak írni? Ellenvéleményt már nem?

2022. máj. 31. 21:41
 37/61 A kérdező kommentje:

Nincs probléma azokkal a véleményekkel, amik nem pozitívak. Elfogadom őket. Nem esnek jól, de ez van. Van akinek meg tetszik pont.

Válaszolok szívesen. Az edzés formákat már leírtam egy korábbi válaszomban, heti 3x alkalmat próbálom tartani 1 oraban. Evesre nem figyelek annyira, de reggelire sokszor tojassal (3-4) inditok, esetleg delelott egy feherje shake, sok huvelyeset es zoldseget eszem (borso, bab leves/fozeleket/egyeb formaban, illetve brokkoli, karfiol, avokado), csirke-marhahusok, teszta sokszor, illetve este 7 utan mar nem eszem szinte sosem. Neha kis nasi joghurtokkal, pudinggal, csokival.

2022. máj. 31. 21:52
 38/61 anonim ***** válasza:
80%
Hasról ha tudsz picit fogyni akkor amennyit látunk belőled szerintem egy bomba lennél. :D Szép vagy.
2022. máj. 31. 22:29
 39/61 anonim ***** válasza:
69%
Azért megnézném én azokat akik a kérdező hasát kritizálták... -semmi gond az alakoddal szép vékony derekad van, homokóra alkatod amit jó ha kiemelsz. Azonban...alapvetően az öltözködési stílusod amin tudnál fejleszteni. A kevesebb mindig több elvén. Nagyon csinos vagy, de nem kell mindent egyszerre megmutass, vagy egy kis dekoltázs, vagy egy kis láb. Gondolom ezeken a képeken bulizni mentél és a mindennapokban nem igy öltözöl.
2022. máj. 31. 22:34
 40/61 anonim ***** válasza:
58%
#39 Én (is) kritizáltam a hasát. Elég hasonló alakom van a kérdezőéhez, csak kicsit vékonyabb kiadásban. De ugyanezek az arányok, szép mellek, szép derék-csípő vonal, és potrohos alhas. Pont ezért tudom, hogy az ilyen tapadós ruha nagyon nem előnyös ennek az alkatnak, mert egy hibája van, a zsíros has, és azt frankón kiadja az ilyen ruha. A mellei szépek, a lábai szépek, látszik, hogy szereti is őket mutogatni. Ezt megtehetné egy derékban enyhén bővülő ruhában is. Csak akkor mellette nem nézne ki úgy, mint aki egészben lenyelt egy dinnyét.
2022. máj. 31. 22:47
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!