Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok a 20as éveitekben,...

Lányok a 20as éveitekben, honnan vásároltok ruhát?

Figyelt kérdés

Nézegetem az online webshopokat, de valahogy semmi nem fog meg igazán. Úgy érzem a shein, new yorker, h&m és társait már “kinőttem” 25 évesen. Mind a mintákat, mind a fazonokat. Nem vagyok már haspólós-push up nadrágos korszakomban. Jobban kedvelem a minőségibb, letisztult anyagokat/stílusokat.

Akinek hasonló az ízlése/stílusa, honnan vesz ruhákat magának? Egy középutat szeretnék találni a fast fashion és a designer üzletek között. Nem a legolcsóbb helyek érdekelnek, de azért nem is szeretnék 50ezret adni egy sima fehér pólóért gucci felirattal

tegnap 09:30
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Elég távol áll tőlem ez a letisztult stílus, de a Zalando, About You, Answear oldalakon rengeteg minőség márka van, amiből lehet válogatni. Annyira szerteágazó a választék, hogy mindenki megtalálja a saját stílusát.
tegnap 09:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi:)
tegnap 09:37
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

Én netről csak ritkán rendelek ruhát. Fehérneműt, fürdőruhát még csak-csak, de felsőruházatot jobban szeretem, ha megfoghatom, felpróbálhatom, hogy áll. Sokszor teljesen más, mint a monitoron egy marketing fotó.

Érdekes kérdező, mert idősebb vagyok nálad, de ettől még nem gondolom, hogy "öreg nénisen", vagy "kosztümös üzletasszonyosan" kellene öltözködnöm. De nyilván mindenki máshogy érzi, nincs ezzel baj. Ha nem is feltétlenül rózsaszín flitteres haspólókat, de divatruhákat a mai napig hordok, nem érzem úgy, hogy már öreg lennék hozzá.

A Newyorker nekem sem a stílusom. Be szoktam térni, de ritka hogy ott valami olyat találjak, ami megtetszik. De pl. egy Reservedben, Springfieldben, néha Houseben (bár ahogy látom itt is inkább a tinik a fő célközönség) sokszor elég jó darabokat szoktam találni.

Sokszor szokták ajánlgatni, itt is, a turkálókat. Pl Hádát. Hát néha be-benéztem. De én ott még semmit nem tudtam venni magamnak. Meg szerintem ahhoz képest hogy használt ruhákat árulnak, nem is kifejezetten olcsó. Az új ruhák árához képest 70-80%-on adnak mindent, ahogy én tapasztalom. Ha egy ruha újonnan 10.000, van méretválaszték belőle, akkor inkább azt veszem meg, mint az összedobált használtat 8000-ért, amiből méret is csak az van, ami kiturkálsz a kupacból.

tegnap 09:48
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
40 éves vagyok,de húsz éve ugyanazoktól a márkaktól vásarolok.Blue Nature,Envy,Mystic Day,Reserved.Mostanában vinted.Vagy boltban vagy webshop,attól függ hol olcsóbb,nagyobb a választék.Főleg leárazáskor érdemes szétnézni.Régen meg jó volt a Warp Zone,Rensix,most már szinte semmit se veszek onnan,a Warp Zonenak jó dzsekijei voltak,és van egy két elegansabb ruha.
tegnap 10:03
 5/8 A kérdező kommentje:

2# nem a kosztümös, nénis darabokra gondoltam, ne érts félre😅 csak némelyik üzletben szinte már minden haspóló, meg olyan darabok amikből kint van minden, ami egy munkahelyen pl nem feltétlen előnyös😅

Köszönöm mindenkinek:)

tegnap 10:28
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

About you, zara

Amugy en turiban vasarolok.

tegnap 13:02
 7/8 anonim ***** válasza:
53%

Reserved, Mohito, Zara, Mango

Ezek egy fokkal felnőttesebbek, mint a Bershka, New Yorker és társai.

tegnap 13:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Asos
ma 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!