Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Húszas éveitekben járó nők! Ö...

Húszas éveitekben járó nők! Összejönnétek 20 évvel idősebb férfival?

Figyelt kérdés
(Azaz 22 évesen 42 évessel, 28 évesen 48 évessel.)

jún. 11. 17:38
A kérdező szavazást indított:
Igen, nem érdekel a korkülönbség.
Igen, mert habár nem mindegy a korkülönbség, de 20 év még belefér.
Nem, 20 év azért sok.
31 szavazat
 1/5 anonim válasza:
Huszonévesen még összejöttem volna (apakomplexus). Ma már nem.
jún. 11. 18:01
 2/5 anonim válasza:
Mostani ésszel, tapasztalattal nem! Pánikol, hogy fogy az ideje, és még mennyi mindent kipróbálna. Neki már voltak gyerekei, tudta milyen a gyerek a családban, milyen várni hogy még szülessen stb. Mikor a közös gyerek született már nem nyűgözte le a dolog, mint engem. Tudta milyen az a helyzet. Volt válása, nem ő akarta, de most rajtam áll bosszút, hogy a nők milyen szemetek, és én is olyan gonosz dög vagyok. Ha van lehetőséged keress magadhoz valót. Nyűgnek tart, meg hülye buta libának. Vadászik az idősebb nőkre, mert neki elvileg azok jönnek be. Megkapták azt is, hogy életképtelen lennék nélküle, egy napot nem írnék ki. A mai napig azt hittem, hogy összeköltöztünk, de szerinte ő fogadott be (tiszta olyan mintha találna egy kóbor macskát és magához venné), mert neki állítása szerint mindene megvolt. Mindig a hülye liba vagyok. Ha teheted ne szúrja ki magaddal!
jún. 11. 18:10
 3/5 anonim válasza:
Nem apát keresnek nyugi. Nem a nyugdíjas klubra lőnek.
jún. 11. 18:28
 4/5 anonim válasza:

Alapvetően azt mondanám nem, aztán szerelmes lettem. 19 év van köztünk, de őszintén megmondom, nem látszik meg a különbség. Így alakult, nem kerestem, hogy ennyivel idősebb legyen.

Nálam nem szerepel a családalapítás mint terv, sosem akartam gyereket. Meg egészségügyileg amúgyis nehéz lenne, nem tudok teherbe esni. De a párom gyerekeit elfogadom. (24/N)

jún. 11. 19:47
 5/5 47. válasza:
Ha Lőrinc a neved és gázszerelő szakmunkás vagy, akkor bármennyi év belefér.
jún. 11. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!