Jobban néztek ki a húszas (harmincas) éveitekben, mint tizenévesen?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 09:34
2/14 anonim válasza:
30 vagyok
2 kislányom van
szerintem igen,bár rámjött pár kiló és nem is nagyon megy a fogyókúra..
6/14 anonim válasza:
Én nem hiszem. 15 évesen nagyon ragyás voltam és akkor még nem volt GYK, se barátnő, se anyukám. De 18-19 évesen már simult volt az arcom aránylag és vékony is voltam, volt mellem és popsim és vékony derekam. 23 évesen is volt popsim de, kb 2-3-szor akkora, mint 19 évesen a mellem nem nőtt semmit, derekam az volt, de hasam is rendesen. Most 24 éves vagyok, nyáron szülök és megérett bennem az elhatározás, hogy ismét szép vékony, formás leszek, mert az adottságaim meg vannak hozzá, csak le kell fejteni róla a hájréteget.
7/14 anonim válasza:
Jobban, nincs olyan baba fejem mint a tizenéveseknek. 25L
9/14 anonim válasza:
Szerintem igen, és mások is ezt mondták. 24/L
10/14 anonim válasza:
Igen! És ezt már sokan mondták. 18 évesen úgy néztem ki mint a nagyanyám, ma meg sokan 16nak néznek. Nyáron mindig leszólítanak az utcán a pasik és úgy bámulnak hogy majd kiesik a szemük, pedig hétköznap nem sminkelem magam. :)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!