Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kérhetek véleményt a külsőmről...

Kérhetek véleményt a külsőmről, öltözoödésemről? (24/N, képpel)

Figyelt kérdés

Mostanában nem úgy jönnek össze a dolgaim, én egy tök jó csajnak tartom magam, de lehet mégse vagyok az... 🙄 Mondanátok esetleg véleményt? Öltözködés terén, külső, igazából minden érdekel.

[link]

[link]

2022. máj. 30. 19:29
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
16%

Nekem a hasad nem tűnik nagynak egyáltalán. De van abban valami, hogy kicsit kevés az izomzatod.

Az a rúzs csak nekem tűnik furának? Hogy fogalmazzam? Olyan mintha egy rajz lenne, mintha vastag vonallal meg lenne rajzolva az ajkad széle. De lehet csak a fényviszonyok csalnak a képeken. Emiatt olyan természetellenesnek hat.

2022. máj. 30. 21:48
 22/61 anonim ***** válasza:
14%
Leadhatnal 1-2 kilot de amúgy jó vagy és még annyi hogy az összképehez az arc is kene
2022. máj. 30. 22:02
 23/61 anonim ***** válasza:
24%
"Tutajos" csajszi vagy!
2022. máj. 30. 22:04
 24/61 A kérdező kommentje:
Mit jelent az hogy tutajos?
2022. máj. 30. 22:09
 25/61 anonim ***** válasza:
74%
Csini vagy, de a kis pocival nem a legelőnyősebb a tapadós ruha. Jól látom, hogy ajakkontúrt használsz?
2022. máj. 30. 22:21
 26/61 A kérdező kommentje:
Igen, jól látod. :)
2022. máj. 30. 22:28
 27/61 anonim ***** válasza:
16%

Hát egyél kevesebbet. Utána néztél, hogy pl. egy nap hány kalóriát eszel és az hány kalória, amit mozogsz? Nyugi, amit eszel az több lesz, de utána számolhatsz.

"Mi a bajod a hasammal?"

Talán nem tűnt fel neked, hogy a legtöbb válaszoló kiemelte, hogy nagy hasad van és onnan kéne fogynod? Mi a baj? Talán az, hogy olyan, mint egy hordó, vagy, mintha terhes lennél, tehát nem lapos. És gondolom hurkáid is vannak, ha leülsz.

Az edzésről meg csak ennyit, hogy semmi nem látszik belőle.

Nem tudom, hogy mióta edzel, de jobban tennéd, ha először az étkezéseden változtatnál, ha valamit is el akarsz érni.

Javaslom mozgásnak a futást, úszást, ugrálókötelezést, hullahoppkarikázást még pluszba.

("salyát" helyett saját!)

2022. máj. 31. 04:49
 28/61 anonim ***** válasza:
31%
A csizma borzalmas, amúgy csini
2022. máj. 31. 07:56
 29/61 HoneyBunny ***** válasza:
62%
Mekkor tajparaszt bunkokkal van tele ez az oldal. Mar miert is kellene fogynia, ha o igy erzi jol magat? Egyaltalan nincs elhizva a kerdezo, ez mar beteges, amit nemelyik ember elvar a masiktol. OLYAN, MINT EGY HORDO?! Hat te sem lattal meg hordo testalkatu embert.. Nem mindenkinek van lapos hasa es sokaknak csak akkor sikerul, ha nem csak szarra edzik magukat, hanem durvan koplalnak is melle! es nem, nem egy megkeseredett, dagadt hordo vagyok, aki onigazolast keres, mielott meg belem allnal szemelyeskedve, ahogyan az itt szokas.
2022. máj. 31. 09:37
 30/61 A kérdező kommentje:
Köszi 29-es! ❤️
2022. máj. 31. 09:53
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!