Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kérhetek véleményt a külsőmről...

Kérhetek véleményt a külsőmről, öltözoödésemről? (24/N, képpel)

Figyelt kérdés

Mostanában nem úgy jönnek össze a dolgaim, én egy tök jó csajnak tartom magam, de lehet mégse vagyok az... 🙄 Mondanátok esetleg véleményt? Öltözködés terén, külső, igazából minden érdekel.

[link]

[link]

2022. máj. 30. 19:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
89%
Kicsit nagy a hasad. Én is hasra hízós vagyok, páran megszólnak érte. Kicsi fogyás onnan és szuper leszel, de így is csinos vagy!
2022. máj. 31. 22:57
 42/61 anonim ***** válasza:
18%

"Elfogadom őket. Nem esnek jól,"

Miért is nem esnek jól? Mert szerinted tökéletesen szép a hasad? Ja, igen, az igazság mindig fájdalmas, és most szembesülsz azzal, hogy amit te szépnek hittél az valójában nem is az.

Számold meg egyszer, de tényleg, hogy hány kalóriát eszel egy nap, és mennyi az, amit lemozogsz aznap. Ha túlsúlyban van az étkezési kalóriád, akkor baj van.

Hiába nem esik jól, és hiába szavazzátok le a válaszaimat, mások is írták rajtam kívül, hogy a kérdezőnek fogynia kéne hasból.

Az én hasam lapos, sportolok és odafigyelek az étkezésre is. Szóval nem a levegőbe beszélek.

A vak is láthatja, hogy a kérdező hasán van némi felesleg.

2022. jún. 1. 05:27
 43/61 Á.Zoli ***** válasza:
63%
Egy jó adottságokkal rendelkező nő vagy, aki pici túlsúllyal rendelkezik. Még ezzel a pár kiló plusszal is vonzónak tűnsz. Ha jársz terembe, akkor az étkezésre odafigyelve pillanatok alatt bomba formába jöhetsz. Ehhez még jól jön egy kedves személyiség is. 😉👍
2022. jún. 1. 06:11
 44/61 anonim ***** válasza:
76%
Nem rossz.
2022. jún. 1. 08:58
 45/61 anonim ***** válasza:
78%
Férfiszemmel nézve nem tűnik nagynak a has egyáltalán, és nem is zavaró. Nem lehet, hogy ez csak nőknek tűnik fel, akik annyit agyaltak már a saját hasukon, annyira ráfixáltak, hogy másokon milliméterkülönbségeket is egyből kiszúrnak? :D
2022. jún. 1. 09:08
 46/61 anonim ***** válasza:
58%

Csak, hogy lásd a különbséget:

A kérdező képe: [link]

Nettről szedett kép: [link]

[link]

Ha nem látod a kettő közötti különbséget, akkor szemészet.

2022. jún. 1. 09:37
 47/61 anonim ***** válasza:
88%
Jól áll a nőknek kis has. De ez az én véleményem. Kérdező, köszi, eddig engem is basztattak a hasam miatt, ma megleptem magam egy ugyanilyen ruhával. 😁
2022. jún. 1. 23:06
 48/61 A kérdező kommentje:
Örülök hogy segíthettem. Ha gondolod és szeretnéd mutasd meg nekem. 🤭
2022. jún. 1. 23:09
 49/61 anonim ***** válasza:
28%
Leszel a barátnőm?
2022. jún. 3. 21:16
 50/61 Noren1989 ***** válasza:
17%
Igazi wàjf màteriàl.
2022. jún. 3. 21:26
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!