Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen érvek szólnak amellett,...

Milyen érvek szólnak amellett, hogy ünneplőben lenni jó?

Figyelt kérdés

Fehér blúz, sötét szoknya, blézer, harisnya, magassarkú.

Egy érvelő kiselőadáshoz szeretném felhasználni suliban.

Kérlek, mondjatok minél többet!

18/L

ma 06:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
14%
A chatgpt megírja neked ;-)
ma 06:31
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Megtiszteled az adott napot/ünnepet azzal, hogy csinosabban felöltözöl, mint egy szürke hétköznap. Kiemeled azt a napot a tömegből.
ma 07:10
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
A szép ruha önbizalmat ad, ezáltal jobban fogod érezni magad a bőrödben.
ma 07:23
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Öszintén szólva nekem ez a "ünneplö" a lehetö legkínosabb öltözet, csinosnak nem nevezhetö, kb a középkorból maradt itt.
ma 07:42
 5/13 anonim ***** válasza:
29%

3n kiemelném az elegancia és magabiztosságot az alkalmi öltözet igényességet sugall, és viselője magabiztosabbnak érezheti magát benne. Ha jól nézünk ki, az önbizalmunk is megnő, ami pozitívan hathat a teljesítményünkre, például egy ünnepségen vagy vizsgán.

Továbbá a tisztelet kifejezése, az ünneplő ruha azt mutatja, hogy tiszteletben tartjuk az eseményt és a résztvevőket. Ez különösen fontos hivatalos rendezvényeken, például iskolai évnyitón, ballagáson vagy egy állásinterjún.

Felhozhatod a kózösségi élményt, a jó benyomást és a különleges érzés, fegyelmezett megjelenés vagy aká azt, hogy későbbi élethelyzetekre készít fel.

A munkahelyi életben és hivatalos eseményeken gyakran szükséges elegánsan öltözni. Ha már iskolásként megszokjuk, hogy ilyen helyzetekben hogyan kell viselkedni és öltözködni, az a jövőben is előnyt jelent.

Remélem, ezek segítenek a kiselőadásodhoz! Ha szeretnéd, írhatok egy rövid bevezetőt és lezárást is.

Nekem az iskolámban egy kialakított "országgyülés" van és az országgyülési szabályok szerint vitázunk meg nden héten (érvelünk/cáfolunk). Eddig minden vitát megnyertem. Szóval szívesen segítek még, ha gondolod.

18/f

ma 07:42
 6/13 anonim ***** válasza:
53%
Az elsőt mindenki úgy lepontozta, de egyébként a chatgpt tud jó ötleteket adni hozzá. Nem kell azzal megíratnod, hiszen az úgyis észrevehető, főleg ha át sem fogalmazod vagy bármi. De nyilván leírod a saját gondolataid, illetve utána azokból is tudsz még ötleteket meríteni amiket a chatgpt is ír.
ma 07:52
 7/13 anonim ***** válasza:
26%
Itt a társadalmi elvárások mondatja mindenkivel, hogy az öltöny, ünneplő jó és önbizalmat ad. Mondok egy extrém ellenpéldát, a fronton harcoló katonának nem ez fog önbizalmat adni, márpedig ott nagyon kéne önbizalom. Egy érvelő kiselőadáson viszont tud önbizalmat adni. De itt jön képbe a személyiség. Ha valaki szoknyában, magassarkúban, nyakkendőben alapból feszeng az nem kap önbizalmat a beszéd közben. Meg kell találni az arany középutat.
ma 08:25
 8/13 A kérdező kommentje:

Azért lett lepontozva az első, mert a ti ötleteteket kértem, nem az AI-ét.

A válaszokat nagyon szépen köszönöm! Sokat segítettetek

Hétfőre kell összeraknom az előadásomat. Remélem jól fog sikerülni.

ma 08:27
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem mondjuk az a ruha ad önbizalmat amit én választok magamnak, a saját stílusomat mutatja és komfortosan érzem magam benne. Nem az amit előír kötelezően valamilyen házirend. :D

ma 09:38
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
#7 szerinted a katonák a fronton ünneplő ruhában harcolnak?....
ma 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!