Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért öltözködik mostanában...

Miért öltözködik mostanában sok fiú úgy, mint a lányok? Mi ez a softboy, "aesthetic", n*ger rapper, kicsit tr*nszi, nőies stílus sok tízen-huszonéves fiatal srácokon, férfiakon? Lányok nektek ez bejön? Fiúk mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Miért jött ez be a társadalomban, hogy egyre kevesebb fiú, férfi öltözködik férfiasan, egyszerűen, és miért lett divat a nőies(ebb) stílusú öltözködés? pl gyűrűk, rózsaszín kabátok, trapéz és tehenészgatyák, nőies pulcsik, festett körmök, idétlen mintás nadrágok, pulcsik. Sok fiú úgy öltözködik mint a 90-es években a 25-30as gazdagabb nők.

linkeken a példák

[link]

[link]

[link]

2022. márc. 1. 12:10
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
93%
Nekem annyira nem jönnek be ezek. Van 1-2 fotó a linkek közül, ami tetszik, de azok általában visszafogottabbak. Nekem jobban tetszenek a sima pólók, farmerek, kapucnis pulcsik, esetleg ingek.
2022. márc. 5. 15:10
 22/41 A kérdező kommentje:
kedves 21es pacsi
2022. márc. 7. 08:04
 23/41 anonim ***** válasza:
70%
Már megint egy idióta aki azt hiszi beleszólhat abba mások hogy öltözködnek és bárkit érdekel a véleménye 😃
2022. márc. 7. 08:39
 24/41 A kérdező kommentje:
már megint egy idióta aki azt hiszi hogy leidiótázhat valakit akinek van véleménye és feltett erről egy kérdést egy fórumon :D
2022. márc. 7. 08:47
 25/41 anonim ***** válasza:
73%

Perszee, hogy leidiotazhatlak 😃

Semmi közöd ahhoz, hogy ki hogy öltözködik, milyen ruhákban érzi magát komfortosan, mi tetszik neki, szerintem a te oltozkodesedbe se szól bele senki te se tedd másokkal mert senkit nem fog érdekelni ❤️

2022. márc. 7. 12:09
 26/41 A kérdező kommentje:
ha te leidiótázhatsz ilyen jogon mert nem tetszik a véleményem, esetleg sérti a te iráynvonalaidat is akkor én is leidiótázhatok valakit aki úgy öltözködik ahogy mert az nekem nem tetszik. Pihenj le mert elfáradsz a nagy igazságosztásban
2022. márc. 7. 12:13
 27/41 anonim ***** válasza:
56%
Le idiotazhatsz csak nem lesz releváns 😘
2022. márc. 7. 13:00
 28/41 A kérdező kommentje:
mert te az vagy mr igazságosztó
2022. márc. 8. 11:08
 29/41 anonim ***** válasza:
26%
Hűha nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, bár a kérdésed után ez egyértelművé vált nem kell még fokozni 😃
2022. márc. 8. 11:15
 30/41 A kérdező kommentje:
pihenj már le, mit pattogsz
2022. márc. 8. 11:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!