Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért öltözködik mostanában...

Miért öltözködik mostanában sok fiú úgy, mint a lányok? Mi ez a softboy, "aesthetic", n*ger rapper, kicsit tr*nszi, nőies stílus sok tízen-huszonéves fiatal srácokon, férfiakon? Lányok nektek ez bejön? Fiúk mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Miért jött ez be a társadalomban, hogy egyre kevesebb fiú, férfi öltözködik férfiasan, egyszerűen, és miért lett divat a nőies(ebb) stílusú öltözködés? pl gyűrűk, rózsaszín kabátok, trapéz és tehenészgatyák, nőies pulcsik, festett körmök, idétlen mintás nadrágok, pulcsik. Sok fiú úgy öltözködik mint a 90-es években a 25-30as gazdagabb nők.

linkeken a példák

[link]

[link]

[link]

2022. márc. 1. 12:10
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
78%

Szombat esti láz az én időm előtt volt, de már azon röhögtem gyerekként is, hogy hogyan lehet ilyen passzentos nacit felvenni. Mi ez a "mostanában"?

Nem láttál a régi parókás-harisnyás férfiakról képet?

2022. márc. 1. 15:18
 12/41 anonim ***** válasza:
94%

"Miért öltözködik mostanában sok fiú úgy, mint a lányok?"

megöregedtél.

ötven éve ugyanilyen vekengés ment, amikor sok fiúnak hosszú haja volt

2022. márc. 1. 16:25
 13/41 anonim ***** válasza:
78%
Most ez a tipikus netes divat, de ahogy lányokat se nagyon látni cottagecora vagy extrán gót ruhákban az utcán, ilyesmin öltözködő fiúkat sem (legalábbis ahová én járok). Egyébként nekem sem tetszik ez a stílus, de végülis ha nekik tetszik hadd horják, engem nem zavar.
2022. márc. 1. 18:51
 14/41 anonim ***** válasza:
0%
Mert nincs megfelelő neveltetésük. Egy férfi elegánsan öltözik. Öltöny, szövetkabát, egyenruha,...
2022. márc. 1. 19:52
 15/41 anonim ***** válasza:
89%
Ennél egyszerűbben is le lehet írni azt, hogy most lettél elég idős ahhoz, hogy az éppen aktuális tinidivat ne "milyen menők ezek a srácok" legyen, hanem "mi a franc ez a vizuális környezetszennyezés".
2022. márc. 1. 20:20
 16/41 anonim ***** válasza:
59%

A bővebb fazonú dolgokkal szerintem semmi baj, bár egyes hajstílusok párosítva néhány elég esetlen, kicsit lányosabb öltözettel... Valóban úgy tud kinézni, hogy nem az jön le elsőre, hogy hetero az illető:D

Viszont ahogy páran írták, itthon azért annyira nincs ez elterjedve. Azaz van belőlük azért sok, de max nagyobb városokba látni inkább, stb.

Szerencsére sok olyan srác van még, aki inkább ennek a "soft" vonalnak az ellentetje külső szempontjából. Ez még nem zárja ki azt, hogy ne lehetne náluk is különféle stílust követni, vagy ne állna jól bárkinek egy adott öltözködési típus, csak az már más tészta mikor egy csávó már inkább prideos felvonulónak néz ki..

2022. márc. 2. 00:24
 17/41 A kérdező kommentje:

Nem feltétlenül Magyarországról van szó de az én városomban és ismeretségi körömben vannak olyanok, olyan társaság(ok) akik így öltözködnek, sőt még gázzabbul, nőiesebben, illetve elég sok ismert ember, itthon és külföldön is.

Csak szerintem nem normális az efféle kinézet? főleg ha ezt festett körömmel és divatgyűrűkkel párosítják

2022. márc. 2. 08:55
 18/41 anonim ***** válasza:
97%

70-es évek:

[link]

80-as évek:

[link]

90-es évek:

[link]

2000-es évek:

[link]

2010-es évek:

[link]

Rég nem érdekel már senkit, hogy mi a klasszikusan nőies vagy férfias.

2022. márc. 2. 16:01
 19/41 anonim ***** válasza:
91%
Mi a “férfias” öltözködés?
2022. márc. 5. 12:15
 20/41 anonim ***** válasza:
70%
És egyáltalán miért kellene mindég férfiasan öltözködni..?
2022. márc. 5. 13:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!