Miért öltözködik mostanában sok fiú úgy, mint a lányok? Mi ez a softboy, "aesthetic", n*ger rapper, kicsit tr*nszi, nőies stílus sok tízen-huszonéves fiatal srácokon, férfiakon? Lányok nektek ez bejön? Fiúk mi a véleményetek?
Miért jött ez be a társadalomban, hogy egyre kevesebb fiú, férfi öltözködik férfiasan, egyszerűen, és miért lett divat a nőies(ebb) stílusú öltözködés? pl gyűrűk, rózsaszín kabátok, trapéz és tehenészgatyák, nőies pulcsik, festett körmök, idétlen mintás nadrágok, pulcsik. Sok fiú úgy öltözködik mint a 90-es években a 25-30as gazdagabb nők.
linkeken a példák
metroszexuális öltözködés... elég régóta tart....
Nekem sem tetszik.
Én nem látok ilyet abban a városban, ahol élek, igaz nem is Bp-en lakom.
Nálunk a fiúk fel tudnak normálisan öltözni.
David Bowie a ‘70-es években rengeteg nőies dolgot, sőt még szoknyát is viselt. Igaz, ő mindezt inkább polgárpukkasztásból, a vicc / Ziggy karaktere miatt tette.
Semmi bajom nincs a metroszexuális pasikkal, sőt, kifejezetten tetszik bennük, hogy igényesek és kreatívak. Ettől még nem kevésbé férfiasak.
Akiket linkeltél, inkább vagizós kisfiúk, akik csak azért majmolják ezt a stílust, mert jelenleg divat.
Mellesleg azt is kérdezhetnénk, hogy miért öltözik sok lány úgy mint egy fiú?
Lásd. Bő szárú nadrágok, bakancs, póló. Stb.
Miért kéne mindég férfiasan kinézni? Kinek? Minek?
A nők is szeretnek valamiért fiúsan öltözni, akkor a fiúk is öltözhetnek lányosan.
10-es vagyok.
Mellesleg a linkjeidben semmi nőies nincs.
Nem tudom mi vele a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!