Van, akinek fontosabb a divat, mint az hogy éppen megfagy?
Én napi kb negyed órát vagyok a szabadban, mikor megyek dolgozni. Cserébe utána mindenhol (tömegközlekedésen, boltban, stb.) maxon megy a fűtés.
Inkább fázok pár percig, mint hogy utána órákon keresztül berohadjak a vastag ruhámba.
Nálam tegnap is, ma is ez a tökéletes idő volt, nap és hideg, semmi szél. Lehetne ilyen a nyár.
Én mindig ahhoz az időhöz öltözök, ahol több időt töltök. Ha mondjuk karácsonyi vásárba megyek, vagy sétálni, mászkálni, akkor bebugyolálom magam, de akkor is figyelek arra, hogy annyira ne, hogy megizzadjak, mert az kegyetlen, mikor a jeges szél fújja a csuromvizesre izzadt fejemet. Ha meg bent vagyok, akkor vékony kabát, tavaszi sál, mindenhol fűtenek.
És egyébként nem tudom, mindenkire igaz-e, de nekem ha a lábfejem fázik, akkor mindenem fázik, ha a lábfejem meleg, akkor minden oké. Vettem pár éve egy tök jó kis csizmát, lapostalpú, belül bundás, le lehet hajtani a szélét... ha úgy veszem fel, hogy teljesen végigfűzöm a vádlim feléig, olyan melege lesz a lábamnak, és ezzel együtt mindenemnek... tisztán emlékszem, mikor megvettem, december volt, az új cipőt vettem fel hazafele, és a régit tettem bele a dobozba. Este 7 óra volt, jeges volt minden, a nagy dobozzal úgy mentem, mint egy pingvin és csorgott a hátamon a víz, olyan melegem volt a csizmától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!