Van, akinek fontosabb a divat, mint az hogy éppen megfagy?
Kérdező, reggel 2 fok, délután meg 10 fok. Én is már a vékonyabb dzsekimben járok, pont ezért.
Nagyon nehéz most felöltözni.
#3,4 Egyetértek, helyi járatos buszon, villamoson, trolin ahol az ember pár perc utazás alatt nem akar levetkőzni problémás lehet a dolog. De helyközin, vagy vonaton azért legtöbbször van lehetőséged levenni, kézbefogni a kabátot, lehúzni a cipzárt stb. amíg utazol, vagy ha bemész egy üzletbe, akkor is, bár az is igaz, hogy én magamból idnultam ki, mikor hidegebb volt én lazán megcsináltam úgy egy nagybevásárlást, hogy csak a pénztárnál tűnt fel, hogy odabent is végig fel volt húzva rajtam a kabát😂😂😂
#5 Hát én a délutáni 7-8 fok miatt nem fagyoskodnék egy vékony kabátkában a reggeli 0-ban, majd délután széthúzva hordom a vastagot, meg nem veszek sapkát, kesztyűt és annyi, bár elismerem, hogy van akinek már úgy is biztos kényelmetlen. Véleményem szerint viszont a leghidegebbhez érdemes öltözni.
ez egyébként ezen a télen különösen így volt, nagyon száraz és derült időjárás volt jellemző, délután tavaszias hőmérsékletek, de a hajnalok ehhez képest eléggé fagyosak voltak
és még két hónapig többé-kevésbé így lesz, ugyanis napforduló környékén jellemzőek leginkább a nagy napi hőingások
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!