Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nektek mi a fontosabb?

Nektek mi a fontosabb?

Figyelt kérdés
Az, hogy állandóan az agymosók elvárásainak megfeleljetek, és indokolatlanul halomszámra vásároljátok az új ruhákat, vagy pedig egy élhető bolygó és annak élővilága a lényegesebb? A bolygónk nélkül ugyanis nem élhetünk! De az értelmetlen pocsékolás nélkül lehet valóban boldogan élni, ha képessé válik rá a Föld lakosságának nagy része.

2016. dec. 26. 13:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nem egészen értem...
2016. dec. 26. 14:27
 2/22 A kérdező kommentje:
Ez a baj. Sajnos, nem vagy ezzel egyedül. Kevesen értik, ezért élnek agyament életmódot!
2016. dec. 26. 16:07
 3/22 anonim ***** válasza:
90%
A bolygó szempontjából a ruhaipar a legkisebb baj. De azzal egyetértek, hogy felesleges kacatokat halmozni. Nagyon felszabadító érzés, amikor kiselejtezed a ruhatárad és csak egy hétre elég cuccot hagysz meg.
2016. dec. 26. 19:37
 4/22 A kérdező kommentje:
Nem kifejezetten a ruhákra gondolok. Valójában a pocséklásról van szó, ami jelenleg a Földön folyik. Az öltözködés csak egy része a környezeti terhelésnek...
2016. dec. 26. 20:20
 5/22 anonim ***** válasza:
93%
te most nagyon felsőbbrendűnek hiszed magad, ugye? nem csak ezen múlik a föld jövője és nem csak ez a két kategória van, aki esztelenül vásárol és gonosz, meg aki semmit se vesz és ő a világ megmentője. attól még, hogy 2-vel több farmerom és 3-mal több pulcsim van, még egyéb szempontokból odafigyelhetek a környezetemre. nem azért vásárolok új ruhákat, hogy az 'agymosók elvárásainak megfeleljek', hanem mert szeretek jól kinézni, szeretem, ha reggel válogathatok, hogy mit vegyek fel és ne csak 3 opcióm legyen. nincs hozzá semmi közöd, hogy mennyit vásárolok. emellett minimális, mindenkitől elvárható dolgokat megteszek, de őszintén szólva nem egy-egy emberen fog múlni a világ sorsa, amíg a nagyipari vállalatok, nagyhatalmak ilyen módon folytatják a termelést és az élővilág lerombolását. akkor te meg fürödj hetente, hogy ne pazarold a vizet, ennyi erővel.
2017. jan. 16. 12:20
 6/22 A kérdező kommentje:

#5! Ezért vagy elmebeteg! A társadalom egyénekből épül fel! Az olyan gyogyósok miatt gyártanak őrült módon mindenféle lomot, hogy te és a hozzád hasonló marhák megvegyék indokolatlanul! Van közöm hozzá, mennyire szennyezed a környezetet, ugyanis egy bolygón élünk! Felszólítalak téged és a pocsékoló társaidat, hogy hagyjatok fel az agyament és indokolatlan vásárlással!!

A gondolgodásom felsőbbrendű a legtöbb emberénél!! Persze ez nektek nagyképűnek tűnik, de nem az, hanem tény!!

2017. jan. 17. 10:11
 7/22 anonim ***** válasza:
90%

milyen agresszív vagy! tipikus habzószájú idióta, akinek nincsenek normális érvei és képtelen kulturált vitatkozásra, csak mondja a magáét fröcsögve. egyáltalán nem feslőbbrendű a gondolkozásod, sőt, kifejezetten primtív szinten vagy. ki vagy te, hogy engem bármire is felszólíts? úristen, nevetséges vagy, vegyél vissza kicsit.

nem veszek meg semmit indokolatlanul. nekem sükségem van az összes ruhára, cipőre stb-re, amit megveszek és ehhez neked k urvára semmi közöd és nem is tudsz ellene tenni semmit. egyébként most épp te is pazarolod az elektromos áramot azzal, hogy a hülyeségeidet begépeled és kiírod ide, tudtad? ugye magadnak varrod utcán talált anyagdarabokból a ruháidat? ugye a wc-t is csak hetente egyszer húzod le, hogy ne pazarold a vizet? egyébként komolyra fordítva a szót: te az interneten való fröcsögésen kívül mégis mit teszel a bolygódért, hm? mutass példát te nagyokos. kíváncsi vagyok, hogy élsz, mit és mennyit vásárolsz, ha már ilyen magas lóról beszélsz hozzánk, földi halandókhoz.

2017. jan. 17. 11:54
 8/22 A kérdező kommentje:
Tökéletesen kimeríted az elmebetegség fogalmát, te szerencsétlen! Amiket leírtam, tökéletesen érhető, hacsak az olvasója nem elmebeteg!!
2017. jan. 17. 12:47
 9/22 anonim ***** válasza:
90%
szerintem te vagy elmebeteg. még egy ilyen okoskodás és jelentem az egész szánalmas kérdésed veled együtt. arra továbbra se voltál képes választ adni, hogy te mégis konkrétan mit teszel a környezetedért. örülnék, ha kifejtenéd. na de én most megyek vásárolgatni, tudod, most a leárazásokkor sokmindent ki lehet fogni akár 60-70%-os kedvezménnyel is, nagyon szép pulcsikat láttam:))
2017. jan. 17. 13:06
 10/22 anonim ***** válasza:
jelentettelek, te nyomorék. és ne írogass nekem privátot.
2017. jan. 17. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!