Nektek mi a fontosabb?
Figyelt kérdés
Az, hogy állandóan az agymosók elvárásainak megfeleljetek, és indokolatlanul halomszámra vásároljátok az új ruhákat, vagy pedig egy élhető bolygó és annak élővilága a lényegesebb? A bolygónk nélkül ugyanis nem élhetünk! De az értelmetlen pocsékolás nélkül lehet valóban boldogan élni, ha képessé válik rá a Föld lakosságának nagy része.2016. dec. 26. 13:08
11/22 A kérdező kommentje:
Te elmeháborodott! A kérdésem indokolt, értelmes! Csak az olyan korlátolt "emberek" nem értik, mint te! Ha valaki/valami szánalmas kettőnk közül, az te vagy a gyogyós hozzászólásaiddal, elképzeléseiddel!!
2017. jan. 17. 16:29
12/22 anonim válasza:
de azt továbbra sem vagy képes elárulni, hogy te mit teszel a bolygóért? ja, hogy semmit? okéé
ezek a privát üzenetek pedig téged minősítenek szerintem:
"Takarodj a ku rva anyádba, te fa szszopó!!! Jelentsd be magad valamelyik elmegyógyintézetbe!!!!
Nem írtam semmilyen "privátot", te gyogyó-király! Először tanulj meg társalogni az anyanyelveden, te retekfejű!!
Én is jelentelek téged, te fas zszopó!!!"
13/22 A kérdező kommentje:
Te lelki-toprongy! A nekem írott üzeneted miért nem másoltad az enyém mellé? Ettől lesz valaki valódi hulladék!
2017. jan. 20. 19:51
14/22 anonim válasza:
Kezeltesd magad kerdezo, idegbeteg vagy, abbol is a rosszabb fajta. Akkor mi van, ha az emberek vasarolnak? Nem ettol pusztul el a Fold, de latom nagyon buta vagy. Az erdok pusztitasa, az olaj, a benzin kitermeles, a nagymerteku kornyezet szennyezes a jarmuvek, valamint a gyarak altal 1000x nagyobb problema, mint az altalad emlitett "problema". Nem a textilipartol fog elvekonyodni az ozonreteg, de meg csak globalis felmelegedest sem okoz, ezzel eloidezve az allatok pusztulasat. Annyira okosnak kepzeled magad, de egy szimpla kerdesre nem vagy kepes valaszolni. TE mit teszel a Foldert?
15/22 A kérdező kommentje:
Én nem vásárolok kényszeresen! Vannak 18 éve hordott ingeim, 10-15 éves nadrágjaim,stb. Nem dobálok ki élelmiszert, tskarékosan használom a vizet, áramot. Nincs autóm, mert nincs egyszerűen szükségem rá. Egyébként, ha minden hozzászólásom elolvastad volna, hogy nem csak a kényszeres vásárlóról szól a kérdésem! Nem csodálkozom azon, hogy nem sokat értesz a felvetett témából! Majd fogod valamikor pontosan érteni!! De az még messze van számodra utolsó...
2017. jan. 27. 12:19
16/22 A kérdező kommentje:
Utolsó! Te nagyon buta vagy!! Az erdők pusztítása, a az olaj bányászata, és minden egyéb ipari létesítmény az emberek túlfogyasztása miatt működik!! Az értelmi színvonalad a nulla alatt van!!!!!!! Ezt még fontos volt leírni. Ez a helyzet veletek, kényszeres vásárlók. Minden miattatok készül, szakadatlan irammal... El se hinnéd, milyen egyszerű életet élek hozzátok képest! Tisztelet a kivételnek...
2017. jan. 27. 12:26
17/22 anonim válasza:
a legtöbbet azzal tennéd a bolygónak, ha megölnéd magad. tényleg. gondolj bele, mennyivel kevesebb élelmiszer, áram, energia, oxigén veszne kárba.
18/22 anonim válasza:
Te degeneralt fogyatekos, vedd mar eszre hogy mindenki szerint egy hulladek vagy, aki azzal teszi a legtobbet a Foldnek ha megoli magat. Nyilvan nem olvastam el az osszes hozzaszolasodat, mert lesz*rom es pont nem ettol leszek olyan ertelmi fogyatekos mint te. Nagyon debil vagy es roppant buta.
19/22 anonim válasza:
azért a privátban való gettós cigány szintű fenyegetőzés megy neki:D
20/22 A kérdező kommentje:
Micsoda humorral rendelkező ökörivadék vagy! Majd egyszer megérted a valóságot! Addig viszont teszel néhány kanyart még a Földön...
2017. jan. 27. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!