Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nektek mi a fontosabb...

Lányok, nektek mi a fontosabb az arcotok, vagy a testetek szépsége?

Figyelt kérdés

Nagyon sok lány aki elégedetlen az arcával, úgy kompenzálja hogy a testét próbálja minél dekoratívabbá tenni edzéssel, testkezeléssel, masszázzsal,stb. Ugyanakkor aki a testével elégedetlen mert egy picit eltér az átlagtól a testalkata, így azon nem tud változtatni, az arcára koncentrál, az arcának adottságait próbálja maximálisan kihasználni, smink, hajforma, ajakrúzs stb. lehetőségekkel!

Tehát melyik a fontosabb? Ha a csillogó szempár alatt mosolyra nyíló rúzsozott ajkak mögött villan a gyöngysor, vagy ha a test vonalát egy kifogástalan szabású ruha teszi egy hozzá illő cipővel a legmagasabb szintű esztétikummá?

2014. júl. 16. 00:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Sok szatyrot cipelek haza, a biciklit járműnek használom. Masszázson nem voltam még soha. A számat nem rúzsozom, a szememet sem festem ki mindennap, de amikor kiöltözök, megcsinálom a sminkemet is. Nem túlzok el semmit, mert a természetesség hozzám közelebb áll. A mű nők engem taszítanak, irritálnak, ufónak tartom őket.
2014. júl. 16. 01:12
 2/9 hunbula ***** válasza:
... Mind a kettő ugyanolyan fontos. Ugyanúgy karban tartom és ápolom a testemet és az arcomat is. Az egészség és szépségápolás körébe ugyanúgy beletartozik mind a kettő. Az meg, hogy épp melyik van kihangsúlyozva, alkalomfüggő ;) :)
2014. júl. 16. 09:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a szép arc-nem tökéletes test és a csúnya arc-tökéletes test közül az előbbi a szerencsésebb. De én is foglalkozok mindkettővel. Az arcommal elégedett vagyok, fogjuk rá szép a bőröm, foglalkozok vele, sminkelek, hangsúlyozom amit különösen szépnek tartok rajta. A testemet is szeretem, igaz picit túlsúlyos vagyok, de msot fogytam 12 kilót, és még mindig folyamatban van a dolog, de ducibban is szerettem magam. A lényeg, hogy azt hangsúlyozzam, amit kell: Szép az alakom, széles a csípőm (akármennyit fogytam, mindig 20 centi különbség volt a csípőm és a derekam között) és próbálom at hangsúlyozni, miközben elterelem a figyelmet a karomról, amit nem nagyon szeretek. A bokám is szép vékony, néptáncnak köszönhetően izmos a vádlim, futásnak köszönhetően ezt megtartottam és a combom is szép lett hozzá :)

Na de összefoglalva, szerintem a szép arc (nem tökéletes porcelánbőr és kifogástalan vonások, inkább ápolt, természetes bőr, nem túlzott smink) fontosabb, mint a tökéletes test.

2014. júl. 16. 09:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Én nem edzem, vékony vagyok, a testemen nincs javítanivaló (biztos lenne, de annyit nem ér, hogy emiatt fussak:D). Az arcomat szoktam inkább ápolni, hidratálni, pattanásaimat kezelgetni, sminkelni.:)

Szerintem jobb pattanásosnak lenni, mint kövérnek, ha választhatnák, szép testet választanék csúnya arccal.

26L

2014. júl. 16. 10:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem nagyon gáz a testem, igazából nem is a formája, mert azzal nincs gond, nem is a súlyom, mert nem vagyok kövér, hanem a bőrőm minősége... Tönretette a súlyingadozás, a szülés, a cicimet a szoptatás.

Szóval felöltözve jól nézek ki, és sajnos csak úgy is érzem jól magam, mert az arcom viszont szép szerintem. De jobban örülnék, ha nem lenne gond a testemmel. :(

2014. júl. 16. 10:39
 6/9 anonim válasza:
Szerintem az összhatás a lényeg,nekem mindkettő ugyanolyan fontos. Viszont ha valakinek nincs szép arca azon sajnos nem tud változtatni :/ Viszont akkor célszerű testre edzeni.
2014. júl. 16. 11:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha én látok egy nagyon szép arcú lányt az utcán, arra gondolok, hogy ő "szép", ha a teste bizonyos határokon belül mozog (ami tág). Szóval ha meglátom, arra gondolok, hogy milyen szép, még azt se veszi mellette észre az ember, hogy nem tökéletes a teste.

Ha viszont látok egy csúnya arcú nőt, mondjuk tökéletesen kondizott meg szolizott testtel, akkor az nekem "csúnya". Ilyenkor arra gondolok, hogy hú, de ronda, meg hogy ez aztán hiába erőlködik a testével, szebb úgyse lesz, ha meg vastagon ki van sminkleve, akkor arra, hogy ezen aztán semmi nem segít...

Remélem érthetően fogalmaztam :)

2014. júl. 16. 11:58
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, és bár biztos voltam benne hogy létezik ez a jelenség megerősítettétek hogy valóban létezik hiszen a 3 -as válaszíró

lány az arcot, a 4 -es a testet részesítette elsődleges esztétikai értéknek

A harmadik lehetőséget meg sem említettem,de ezek szerint ez is legalább olyan gyakori, vagy még gyakoribb mint az első kettő, és ez nem más mint a -test és az arc egyformán fontos a megjelenésben- álláspont. Az az nincs kiemelt testfelület ahogy ezt a 2-es és 6 -os válaszíró megjegyezte.

1-es válaszírónak, gondolom elfoglalt háziasszony vagy. Próbáld ki a masszázst ha javasolhatom nagyon jó hatása van, de érdemes komoly szakképzett masszőrt keresni mert nagyon sok a képzetlen tapasztalatlan aki többet árt mint használ. Én ugyan kényszerből jártam, mert túlhajtottam magam, és az orvos küldött erre a testkezelésre amiről csak kellemes emlékeim vannak.

Azóta sem voltam. Azt hiszem legközelebb akkor megyek ha ismét előírja a doktornő. Saját tapasztalataimból kiindulva javaslom hogy próbáld ki, meg különden is. Egy elfoglalt sokat dolgozó háziasszonynak jár a pihentető, nyugtató, keringésjavító és még ki tudja mennyi előnnyel járó aktív pihenés ezen formája!

5-ös válaszírónak, azt írod hogy felöltözve szépnek érzed magad.

Aki felöltözve szép az mindenhogy szép. Nekem legalább is igen. Nem tudom elképzelni hogy ruhában valakit vonzónak találok és mikor levetkőzik, akkor kiábrándulok belőle. Ez nekem abszurd. Ha ruhában lenyűgöz valaki akkor teljesen mindegy milyen formájú a cicije, feneke, levetkőzve már nincs jelentősége kissebb formai változásoknak ami a ruha miatt addig nem látszott. Ezért szerintem nincs okod aggodalomra esetleg szorongásra! Azt is megjegyzed hogy a bőröd a súlyváltozás miatt a melleid a szoptatás miatt neked nem igazán tetszően átváltozott, formáját vesztette. Ezek elkerülhetetlen élettani jelenségek.

De vigasztaljon két dolog! Az egyik hogy könnyen korrigáható elváltozások ezek, amennyiben nem extrém az eltérés az eredeti mellformához illetve bőr állapothoz képest. A másik, ez már egy kicsit a misztika világa, de attol még lehet igaz. Úgy tartják, hogy amennyit az anyuka veszít a szépségéből, az mind mind a gyerekében fog megjelenni tovább élni. Így marad a szépség örök és el nem múló állapot.

2014. júl. 16. 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Engem nagyon bosszant amikor szépségversenyeken csupa lópofi a győztes...
2014. júl. 21. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!