Melyik fontosabb es miert?
Figyelt kérdés
Az fontosabb, hogy egy csajnak legyen vagy 10 nadragja, 50 felsoje, 30 ruhaja, amelyek atlagosak, semmi extra nincs bennuk, vagy legyen csak 5 nadragja, 25 felsoje es 15 ruhaja, de azok ne legyenek gagyik, se tucatcuccok2014. jan. 23. 10:13
1/4 Fenx válasza:
ez egy jó kérdés:Dszerintem ez abszolút ember és stílus függő. Van akinek inkább a kényelem a fontos meg anyagilag az átlagosabb ruhákat veheti meg, de van aki fel se veszi az olcsóbb kategóriát csak a csilivili dolgokat. Sztem ezt maga dönti el az ember, hogy melyiket választja
2/4 anonim válasza:
Nekem semmilyen körülmények között nem lenne szükségem ennyi ruhára (10/50/30), el se férne (a fehérnemű az más kérdés, abból nálam nincs felső határ :) ). Gagyi ruhát se vennék meg soha. Úgyhogy inkább a második. Szeretem ha jó minőségűek a holmijaim, ha akár évekig hordhatóak maradnak. A "tucatcuccot" túl sok féleképpen lehet értelmezni, mire gondolsz? Átlagos minőségű, átlagos kinézetű, nem kimondottan feltűnő?
4/4 anonim válasza:
Kevesebb de jobbak :))
Nekem sincs extrém sok cuccom bár a fenn irtaknál jóval több van de azok márkásak és szépek :)
gagyi nem kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!