Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik fontosabb es miert?

Melyik fontosabb es miert?

Figyelt kérdés
Az fontosabb, hogy egy csajnak legyen vagy 10 nadragja, 50 felsoje, 30 ruhaja, amelyek atlagosak, semmi extra nincs bennuk, vagy legyen csak 5 nadragja, 25 felsoje es 15 ruhaja, de azok ne legyenek gagyik, se tucatcuccok
2014. jan. 23. 10:13
 1/4 Fenx válasza:
ez egy jó kérdés:Dszerintem ez abszolút ember és stílus függő. Van akinek inkább a kényelem a fontos meg anyagilag az átlagosabb ruhákat veheti meg, de van aki fel se veszi az olcsóbb kategóriát csak a csilivili dolgokat. Sztem ezt maga dönti el az ember, hogy melyiket választja
2014. jan. 23. 10:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem semmilyen körülmények között nem lenne szükségem ennyi ruhára (10/50/30), el se férne (a fehérnemű az más kérdés, abból nálam nincs felső határ :) ). Gagyi ruhát se vennék meg soha. Úgyhogy inkább a második. Szeretem ha jó minőségűek a holmijaim, ha akár évekig hordhatóak maradnak. A "tucatcuccot" túl sok féleképpen lehet értelmezni, mire gondolsz? Átlagos minőségű, átlagos kinézetű, nem kimondottan feltűnő?
2014. jan. 23. 11:03
 3/4 anonim ***** válasza:
2. verzió!
2014. jan. 23. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Kevesebb de jobbak :))

Nekem sincs extrém sok cuccom bár a fenn irtaknál jóval több van de azok márkásak és szépek :)

gagyi nem kellene

2014. jan. 23. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!