Szokott valaki tornadresszt hordani manapság?
Nem feltétlen arra gondolok hogy iskolába tesiórán. Hanem más egyéb sportolásnál vay akár otthoni tornára ki szokta még felvenni.
Én régen tornáztam és sok dresszem megmaradt amit mostanában újra elkezdtem hordani itthoni torna közben.
Ezekbe a nagy melegekbe én is felveszem és nem csak azért hogy tornázzak itthon, hanem azért is mert ennek a legjobb a légáteresztése nem veszek alá se bugyit, sem melltartót, a fürdőruháimmal is az a bajom hogy benne a bélés ami pluszban szigetel és melegebbnek érzem főleg ha nem is fürdök hanem csak elvagyok itthon. Így dresszbe a legjobb mert szellőzik, picit bevizezve nagyon kellemes meg itthon az udvaron tökéletes.
Volt hogy biciklivel el kellett mennem valahova pár utcával arrébb, és simán úgy ahogy voltam egy szál dresszbe oda tekertem. De volt amikor gyalog át kellett menjek a közeli kisboltba és annyira nem volt kedvem öltözködni hogy inkább csak egy szoknyát felkaptam és úgy sétáltam át, az sem volt rossz és a kutya nem mondta meg hogy mi van rajtam, olyan volt mint ah egy testhezálló rövid ujjú felső lett volna rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!