Szokott valaki csak úgy tornadresszt viselni?
Nem feltétlen arra gondolok hogy valaki tesióra miatt veszi csak fel akár kötelező akár nem. Én arra gondolok hogy valaki mondjuk otthoni tornára felszokta-e venni esetleg csak úgy abban lenni ha jó idő van. Vagy ruha alá plusz rétegnek hideg időben.
Csak úgy kíváncsiságból teszem fel ezt a kérdést. Igazából én szoktam itthon hordani, ha jó idő van és abban simán elvagyok. Sokkal kényelmesebben érzem magam, nem csúszkál ide oda semmi, nem lóg, derekamra figyelnem kell hogy ne fázzak ott meg mert elég sok baj van a vesémmel így erre nekem különösen kell figyelnem. Van amikor nyáron direkt hosszú ujjút veszek fel, enyhén benedvesítem és az nagyon kellemes tud lenni.
Gyerekkoromba anyukám mindig a régi dresszeimet vetette fel velem amikor kint voltam az udvaron és medencéztem jó időbe.
Meg én iskolába is sokáig hordtam, amikor már nem volt kötelező felsősként akkor is viseltem egy rövidnadrággal, akkor is csak azért hogy a fiúk ne bámuljanak annyira, tanárom mondta ezt.
igen en szivesen hordok itthonra,napozashoz,furdeshez,stb tornadresszt! most eppen egy hosszu ujju piros lycra tornaruha van rajtam!! de szivesen viselek kombidresszt is!
ha bemegyek anyuval a varosba sokszor a szoknyacskam ala tornaruhat hordok plane ha szepen sut a nap!
mert mindig "kell" egy gyoker aki szet trollkod mindent!
erdekes lenne tudni el is elvez-e ettol
joreggelt!
rajtam most is tornaruha van! fekete ketoldalt 2-2 keskeny feher csikkal!
En is szeretem hordani :)
itthonra, biciklizéshez :) stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!