Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szokott valaki csak úgy...

Szokott valaki csak úgy tornadresszt viselni?

Figyelt kérdés

Nem feltétlen arra gondolok hogy valaki tesióra miatt veszi csak fel akár kötelező akár nem. Én arra gondolok hogy valaki mondjuk otthoni tornára felszokta-e venni esetleg csak úgy abban lenni ha jó idő van. Vagy ruha alá plusz rétegnek hideg időben.

Csak úgy kíváncsiságból teszem fel ezt a kérdést. Igazából én szoktam itthon hordani, ha jó idő van és abban simán elvagyok. Sokkal kényelmesebben érzem magam, nem csúszkál ide oda semmi, nem lóg, derekamra figyelnem kell hogy ne fázzak ott meg mert elég sok baj van a vesémmel így erre nekem különösen kell figyelnem. Van amikor nyáron direkt hosszú ujjút veszek fel, enyhén benedvesítem és az nagyon kellemes tud lenni.

Gyerekkoromba anyukám mindig a régi dresszeimet vetette fel velem amikor kint voltam az udvaron és medencéztem jó időbe.

Meg én iskolába is sokáig hordtam, amikor már nem volt kötelező felsősként akkor is viseltem egy rövidnadrággal, akkor is csak azért hogy a fiúk ne bámuljanak annyira, tanárom mondta ezt.

2020. máj. 4. 15:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%
en hordok azert kombidresszet is! ugyanolyan mint a gosszu ujju tornaruham,csak nyithato a combjaim kozt 4kapoccsal! piros-feher pottyos
2020. júl. 30. 00:33
 12/27 anonim ***** válasza:
98%
Biciklizéshez, sportoláshoz, de legfőképpen futáshoz nagyon szeretem a tornadresszt viselni, mert nem szívja magába az izzadságot. De én veszek rá általában egy pólót is, mert sokan biztos másra gondolnak ha fiút látnak tornadresszben.
2020. júl. 31. 11:14
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Jé de jó, létezik ilyen jellegű fétis? Én csak a cica és a bőrről tudok hogy a férfiak szeretik. Mondjuk ha választani kell akkor a tornaruci az nagyon aranyos és nőiesebb mint ezek.

Nem olyan régen még gimis koromban minden nyáron abban voltam. A nővérem és én is tornász és ami nem kellett már nekünk azokat otthon elhordtuk vagy eladtuk a Vaterán. Talán még divatba jön, mert nem csak mi hordtuk úgy mint most a bodykat. Az enyémek pedig nem csak nagyon csinosak hanem strasszosak is voltak.

2020. szept. 14. 00:18
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

nekem ez nem "fetis"! egyszeruen imadom hordani!

most epp egy 3/4es ujju kiralykek tornaruhat ketoldalt 2-2 keskeny sarga csikkal!

ha ma bemegyek a varosba erre csak egy kis szoknyacska jon meg es tornacipello!(39L)

2020. szept. 15. 09:30
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Óvodában fiúknak is, lányoknak is tornadresszben ment a tesi. Láttam iskolásokról rajzokat, amin a fiúk (mint én) már csak egy rövidnadrágot és trikót viselnek tornaórán. Ezt nem igazán akartam, mert alapból szívből gyűlöltem minden változást, de muszáj volt elfogadnom. (Ez biztosan rejtett autizmus.) Amikor 2000 körül az egyetemi városomban megkérdeztem középiskolás lányokat, hogy tornadresszben kell-e lenniük tesi órán, mint valami őskövület űrlény lettem volna mondták, hogy "Aha, aha." kicsit cinikusan. Változnak az idők. (Tempora mutantur et mutamur nos in illis.)
2020. okt. 10. 22:48
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is viselek tornadresszt sportoláshoz vagy csak úgy itthonra. Szeretem mert kényelmes.
2020. dec. 15. 11:49
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
most egy kek-feher pottyos 3/4-es ujju lycra tornaruha van rajtam!-(39L)- es imadom hordani,mar a suliban is szerettem! az Anyukam is szereti felvenni! ma egy neon-zoldet hord itthon
2020. dec. 16. 08:44
 18/27 anonim ***** válasza:
87%
A tornadresszt, valami Jules Léotard tervezte kifejezetten tornázáshoz. Ezzel szemben amikor az óvodából ált.isk-ba megy egy fiú olyan ruhát kell az egyik legfontosabb órán, a testnevelésen viselnie, mintha éppen csak pecázni menne le a folyóhoz. A tornadressz megadja testnevelés óra rangját. A lányok arról panaszkodnak, hogy a mellük kidudorodik, de így van ez a nőknél elég sok viseletben. De ha végre a fiúk is tornadresszben tornázhatnának, nekik meg a farkuk dudorodna ki. Egy szó, mint száz, a testnevelés óra méltóságát a tornadressz sokkal jobban megadja, mint a klott gatya trikóval.
2020. dec. 16. 21:54
 19/27 anonim ***** válasza:
98%

Valahogy a nagy többség nem szereti vagy nem szerette a tornadresszt hordani. Nincs semmi ebben, egyszerűen ez van.

Én nagyon sokáig hordtam fiúként tornadresszt aláöltözőnek, nekem semmi gondom nem volt vele, sőt nagyon is kényelmes volt, egy nagy hátránya volt ha ugye nagy wc-t kellett intézni, mert akkor ugye abból ki kellett bujnod. De még jó hogy vannak azok az úgy nevezett badyk, ott már nincs ilyen probléma.

2020. dec. 17. 09:36
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

szerintem meg egy fiu ne hordjon lany tornaruhat!! en nem szeretnem latni egy pasin az biztos!!

eleg ha en hordom!-(most eppen egyszinu hosszu ujju kiralykeket itthonra!)

39L

2020. dec. 18. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!