Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szokott valaki csak úgy...

Szokott valaki csak úgy tornadresszt viselni?

Figyelt kérdés

Nem feltétlen arra gondolok hogy valaki tesióra miatt veszi csak fel akár kötelező akár nem. Én arra gondolok hogy valaki mondjuk otthoni tornára felszokta-e venni esetleg csak úgy abban lenni ha jó idő van. Vagy ruha alá plusz rétegnek hideg időben.

Csak úgy kíváncsiságból teszem fel ezt a kérdést. Igazából én szoktam itthon hordani, ha jó idő van és abban simán elvagyok. Sokkal kényelmesebben érzem magam, nem csúszkál ide oda semmi, nem lóg, derekamra figyelnem kell hogy ne fázzak ott meg mert elég sok baj van a vesémmel így erre nekem különösen kell figyelnem. Van amikor nyáron direkt hosszú ujjút veszek fel, enyhén benedvesítem és az nagyon kellemes tud lenni.

Gyerekkoromba anyukám mindig a régi dresszeimet vetette fel velem amikor kint voltam az udvaron és medencéztem jó időbe.

Meg én iskolába is sokáig hordtam, amikor már nem volt kötelező felsősként akkor is viseltem egy rövidnadrággal, akkor is csak azért hogy a fiúk ne bámuljanak annyira, tanárom mondta ezt.

2020. máj. 4. 15:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért baj ha egy fiú tornadresszt hord??? És ha egy tornász fiú tornadresszt hord akkor már arra nem tudol férfiként tekinteni?? Hmm... Szerintem ez így nevetséges.. Ha a férjed szertornász lenne akkor mi lenne???
2020. dec. 18. 14:49
 22/27 anonim ***** válasza:
15%

a fiuknak a tornadressze -(verseny) NEM ugyanolyan mint a mienk lanyoke! egy fiun a lanyok tornaruhaj hulyen all! pont!

ja es nincs ferjem!

2020. dec. 19. 09:51
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
#22 Jaja, igazad van ezért hordok férfi dresszt. Ez is egyberészes mint a női és ugyanaz az anyag csak férfi szabású és férfias a fazon, szára van, nem karcsúsított stb stb.
2021. okt. 19. 22:17
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha előkerül mindig felpróbálom de ennyi. Nem tornázom már évek óta sajnos.
2021. okt. 28. 23:31
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

22/24

De de a fiúké is ugyan az mint a lányoké,főleg a balettosoké.

A tornászoké ujjatlan és nadrággal viselik...

Ugyan az a bugyis aljú,persze van száras is de kinek mi tetszik,olyat visel.

2021. okt. 30. 00:57
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen szoktam ha egyedül vagyok itthon. Szeretek benne lenni.
2022. máj. 29. 06:27
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen szoktam, kényelmes, szeretem. F.
2023. aug. 20. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!