Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet az országban, olyan...

Hol lehet az országban, olyan felnőtt tornadresszt kapni, ami sima szabású, egyszínű, nem díszes és nincs az alján patent?

Figyelt kérdés
Évek óta próbálkozom különböző sportruházatokkal, de eddig egyik se volt túl jó. A Decatlonban sikerült elcsípnem 2 darabot még tavaj év végén, aminek nagyon örülök azóta is, viszont nem találok többet. Sajnos az említett boltban most éppen csak díszes, feliratos... formavilág van, én pedig jobban szeretem az egyszerűeket. Tudom, hogy a netről lehetne akármikor rendelni egy külföldi kereskedésből, de nem akarok hónapokat várni a kiszállítással és a tapasztalataim se túl pozitívak ezekkel az oldalakkal kapcsolatban.

2022. febr. 11. 09:27
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez?

[link]

2022. febr. 11. 17:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez nem rossz, de a msagas nyak nem könnyíti meg az életem sajnos.
2022. febr. 11. 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Ilyen tornadresszt én is keresek. Télen nagyon jó alsó rétegnek.
2022. febr. 12. 06:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Es akkor pisilesnel fullra levetkozol? :D Csak mert a kerdezo olyat keres, ami ugye alul nem patentos, az szerintem nem praktikus ilyesmire.
2022. febr. 12. 07:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz azon,hogy felnőtt tornadressz?!

176-os mérettől már felnőttnek is mondható.

Viszont már az is ritka itthon.

Igen,külföldről minőségit is vehetsz.

Keresgélni tudsz hónapokat,de két hetet nem tudsz várni míg megérkezik a kintről vásárolt dressz?!

20euró + és amit pénteken fizetsz,hétfőn csenget vele a postás.

Ha ismered a méreted nem fogsz csalódni..!

A kínai cuccokat kell hanyagolni.

A kis és nagy dolog is könnyedén kivitelezhető egy tornadresszben nem kell hozzá levetkőzni azért mert nem lépésben záródik.

A magasított nyak vagy álló gallér legtöbb esetben opcionális,ha zavar nem teszik rá!

Már az sincs,hogy női méreteket kell keresned mert 80%-a a webshopban rendelhető tornadresszeket férfi méretben is megvásárolhatod.

Alsó rétegnek a lycra nem a legjobb mert a felső réteg ruhák kicsúsznak a farmerból.

Inkább a 90%-pamut 10% lycra vagy 95%pamut 5%-lycra arányút érdemesebb alsónak viselni,rövid vagy hosszú ujjakkal.

Én is viselek alsórétegnek pamut lycra tornadresszt.

Meleg és nagyon kényelmes is!

2022. febr. 12. 12:28
 6/10 anonim ***** válasza:

De engem ez tenyleg erdekel, hogy hogy pisiltek, ha ezt viselitek a hetkoznapokban. A body az oke, az mas.

Nekem valahogy nem lenne kenyelmes a munkahelyi vagy epp egy plaza wc-ben fullra levetkozni, pulcsit, polot, levenni, dresszt lehuzni es stb.

2022. febr. 12. 12:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok a pisilést megoldom.
2022. febr. 12. 14:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Férre húzod és simán elvégzed a dolgot.Mit nem lehet ezen érteni?

Az alul patentos miért jobb?

Itt-ott szivárog ez az,egésznap rajtad van,este mikor le veszed

,végighúzod elől -hátul fel az arcodra...🤣🤣

2022. febr. 13. 05:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen a pisilést így lehet megoldani.
2022. febr. 13. 05:45
 10/10 A kérdező kommentje:

#5 A pénteken fizetek, hétfőn megérkezik típusú bolttal még sosem találkoztam. Lehet, hogy a belföldi szállítás nagyon lassú, de itt is eltart egy hétig, a külföldi oldalakon meg még nem találkoztam a 30 napos érkezési időn kívül mással. Meg tudnád mutatni, hogy melyik boltról beszélsz?

Egyébként nem bízom a külföldi boltokban, már többször sikerült valahogy elkeverniük a csomagomat, emellett szeretném a hazai kereskedőket támogatni a pénzemmel, és ha én itt veszem meg, egyel több érdeklődőt jelentek erre a termékkategóriára; talán idővel nem kell vadászni ezekre a ruhadarabokra.

2022. febr. 15. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!