Szokott valaki tornadresszt hordani manapság?
Figyelt kérdés
Nem feltétlen arra gondolok hogy iskolába tesiórán. Hanem más egyéb sportolásnál vay akár otthoni tornára ki szokta még felvenni.
Én régen tornáztam és sok dresszem megmaradt amit mostanában újra elkezdtem hordani itthoni torna közben.
2022. febr. 16. 10:03
11/21 anonim válasza:
Télen mikor aláöltözőnek veszem fel a tornadresszt akkor mindig veszek alá vastag pamut harisnyát, ha nincs olyan hideg akkor csak leggingset veszek alá.
12/21 Metionin válasza:
10. Igen, balettra harisnya kell. Bár nekünk már leggingset is elfogadnak ha épp nincs harisnya kéznél, de az az alapvető.
13/21 anonim válasza:
Alá nem szoktam venni semmit. A harisnyákat nem szeretem. Cicanacit veszek rá, de csak ha hideg van.
14/21 anonim válasza:
Igen szoktam tornadresszben lenni, ha csak simán idehaza vagyok vagy hűvösebb az éjszaka alváshoz is használom. F.
15/21 anonim válasza:
Nagyon jó idő van, csak egy dressz van rajtam:)
16/21 anonim válasza:
12 De ez valami különleges harsnya? Hogy nincsen comberősítése?
17/21 Metionin válasza:
16. Van külön balettharisnya, annak nincs a combján az a csík és a talpán van egy lyuk, hogy fel lehessen húzni a lábfejről. De edzésre random kiszuperált harisnyákban járunk, úgyis egy része földön fetrengés.
18/21 anonim válasza:
17: Gondolom, alá valami olyan bugyi is kell, ami nem lóg ki :)
19/21 anonim válasza:
Itthon ha tehetem mindig ebben vagyok, a nekem nagyon tetszik és nagyon kényelmes mozogni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!