A bershkabol rendelek onlinde de uzletbe veszem at es ha nem tetszik a ruha az arat vissza tudom kapni?ha nem szeretnem levasarolni? illetve ott fel tudom probalni amit vettem online?
Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 07:59
1/3 anonim válasza:
Az online rendelés azt a célt szolgálja, hogy nem kell a vevő rendelkezésére állni, akkor intézik a vásárlással kapcsolatos teendőket, amikor sorra kerül.
A személyes átvétel, mint lehetőség nincs ugyan kizárva, nem is lehet általában, de már a próbálás, rendelkezésre állás, ebben az értelemben foglalkozás a vevővel.
Sokszor ezért olcsóbb is az online vásárlás.
Kérdezz rá, de fentiek miatt elvileg nem lehetséges, de sokszor megteszik.
Nem is értem, miért nem mégy be, próbálod fel?
2/3 A kérdező kommentje:
mert nincs uzeltben az adott ruha lehet
2022. febr. 5. 11:39
3/3 anonim válasza:
Aha..
Mint WEBshopban cikkeket is tud árulni,melyek nincsenek is a raktárában, rendelésre hívja le, postázza, vagy beérkezés után tudja átadni.
Sok shopnak nincs üzlete, raktára sem, így olcsóbb az áru, annak ritka hátrányával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!