Milyen ruha, haj tetszik az ellenkező nemen?
Haj színe nálam mindegy, inkább a hossza számít. Ahogy egy bölcs mondás is tartja: inkább hosszú legyen, mint rövid. :D
Ruhánál meg a kicsit hivalkodós jön be, nem a full qrvás, de valamit azért mutasson. A feszes farmer egy formás fenéken nagyon jól mutat, vagy akár egy szoknya, ha szépek a lábai.
28f
Általában a barna hajuak jönnek be, de volt már hogy szőke is tetszett. A hossza mindegy csak álljon jól neki.
Ruhánál változó, szeretem az elegánsabbat meg hogyha egy kicsit laza az öltözködése.
15L
Hajból a hosszú, egyenes barna hajat pártolom leginkább, de sok olyan nővel találkoztam már, akik másmilyen hajjal jártak, és őket is vonzónak tartottam. Szóval ez nálam nincs kőbe vésve.
Öltözködésileg a kicsit lazább, vagányabb, fiúsabb öltözködés imponál nagyon a lányokon a hétköznapokban.
Bejönnek például a:
- bő, oversized hoodie
- zenekaros, fekete uniszex pólók
- oversized pólók
- kockás ingek
- vilagoskék farmeringek
- fehér férfiingek
És még hasonlók.
28/F
A modern "noble lady" ruhák nagyon tetszenek, ami elegáns de nem extravagáns, casual de nem sportos. Olyan üzletasszony/titkárnő outfit, ami egy komoly nő látványát sugallja. Szoknya, ballonkabát, magassarkú, blúz stb.
Haj az hosszú vagy félhosszú egyenes, szőke vagy fekete. A barna és a vörös nem jön be.
21f
Szeretem a minimalista stílust, egyszerű fazont. Jól néznek ki szerintem a színes nadrágok és az ingek is, kifejezetten tetszik, mikor egy mintás inget visel valaki és minden más a legegyszerűbb rajta, de a sima pólók is tetszenek (a kollégáim sportot űznek a jól kinéző, ellenben poén feliratokkal vagy mintákkal díszített pólókból az irodában, nekem ezek is tökre tetszenek, főleg ha kifejezetten relevánsak annak fényében, hogy milyen az illető). Cipőkből is inkább az egyszerűbbek tetszenek, vászon vagy velúr, nem ezek a rikító színű hatalmas sportcipők.
25n
Hajnál én azt vallom amit szakállnál: mindegy kb. csak az illető fej-arcformájához legyen előnyös. Nyilván vannak nagyon proli hajak, amik amúgy sem állnak jól senkin, de többnyire nem ez a jellemző a hétköznapokban.
Ruházatnál viszont az ilyen jellegűektől tudok elalélni:
Szerintem ezek egyszerre nagyon férfiasak, kortalanok és szexik.
Nyilván ennek fényében én is a női oldalról az elegánsabb viseleteket képviselem.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!