A veled ellenkező neműeknél mit nem tolerálsz, mi nem tetszik bennük ?
A nők azèrt szeretnek pletykálni mert ez egyfajta önigazolás illetve mások hibáival sokkal kènyelmesebb foglalkozni mint a sajátunkkal,így a miènk látszólag eltörpül a kibeszèlt fèlèvel szemben.(pedig semmivel sem vagyunk jobbak,sőt..) Ám ez csak egy hazug illúzió amitől mèg kèpesek vagyunk jól is èrezni magunkat.
L
Ha valami furcsaságot fedezek fel akkor elkezdek gondolkodni a pici agyammal és általában rájövök az okra szájbarágás nélkül is, mert az ember elsősorban ember és egyes viselkedésminták amiket kiragadunk hogy "ezt a nők csinálják" vagy "ezt a férfiak csinálják" igazából mindkét nemnél megtalálhatók.
Amit nem tolerálok férfiaknál ugyan az amit nem tolerálok nőknél. A seggfej seggfej nemre való tekintet nélkül.
#7 Azért az önállóság között és aközött, hogy a fizikailag erősebb cipelje a nehezebbet, van különbség. Én nőként cipekedek az anyám helyett, vagy a gyerekem helyett, aki azért még elég kicsi, de ha egy férfi nem venné ki a kezemből a nehéz pakkot és jönne mellettem valami kis szatyorkát lóbálva, azt nehezményezném. Nem tenném szóvá, de nem lennék jó véleménnyel róla.
Az önállósággal, probléma megoldó készséggel nincs baj.
Azért igazságos, hogy a gyengébb cipel mindent, mert neki még erősödnie kell, - meg kell adni neki erre a lehetőséget! -VITZ! :D
-Le is szakadna az arcom, ha hadra fogható állapotomban ott cipelne mellettem a nő!... :D -EZ viszont nem vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!