Margitszigeten találkoztál valakivel?
Figyelt kérdés
Mondjuk az ellenkező nemmel, akinek tetszettél vagy ő tetszett neked!
Részletes leírásokat szeretnék kérni!
2022. jan. 5. 16:50
1/7 anonim válasza:
Elso randim ott volt az exemmel. Meg sok másik másokkal. Jó hely.
2/7 anonim válasza:
Csak a városomban, nem szoktam ott időzni.
3/7 anonim válasza:
Ja. Szemeztünk, megnéztük egymás fenekét és mentünk tovább.
4/7 anonim válasza:
Én egyszer fősulisként az általános iskolai magyar tanárommal és a feleségével futottam össze, úgy, hogy egyikünk sem pesti :)
Ők elmentek romantikázni, mi meg sétáltunk egyet a barátokkal :)
6/7 anonim válasza:
Tizenévesen barátokkal voltunk kint kétszer, meg egyszer volt ott egy osztálykirándulás féle. Egyszer huszonévesen is ott voltam meccset nézni, nem voltak szabad jópasik.
Nincs ott semmi érdekes. Budapesti vagyok.
7/7 anonim válasza:
Volt, hogy egy helyes göndör hajú sráccal összenéztünk úgy két éve. Én egy akkori barátnőmmel voltam, ő pedig futhatott (olyan szerkó volt rajta) és úgy nézett, hogy a barátnőmre rá se nézett. Szerintem fiatalabb volt, mint én, de jól esett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!