Lányok, melyik bőrdzseki tetszik jobban egy fiún?
2022. jan. 24. 17:53
1/10 anonim válasza:
Pasi vagyok, és ezek közül inkább a 3. Viszont ne azért vegyél meg egy bőrkabátot, mert azt mondja pár csaj, nem fognak csak ezért lecummantani. Ha nincs stílusod, önbizalmad, jó killásod, stb. akkor mindegy melyiket veszed, nem fog jól állni és felfigyelni se fognak rád, legyen akár 200ezeres a bőrdzseki.
2/10 anonim válasza:
Lányként én is a 3.-at mondom
De egy bőrdzsekihez valóban kell egy sugárzó önbizalom, kiállás, ha ez nincs meg, nem fog jól állni
3/10 anonim válasza:
Nekem a 2. egyáltalán nem tetszik.
A másik kettő jó, attól függ kinek melyik áll jobban.Ez nem univerzális, függ a viselőtől.
4/10 anonim válasza:
A 3. borzalmas, ha nagyon nagyon muszáj lenne felvennie, akkor az elsőt talán elnézném
5/10 anonim válasza:
24 óránként belinkeled a választékot?
6/10 anonim válasza:
A 3. es amugy vagy mar otodszor van kint ilyen kerdes, a 3. dzsekit konkretan mar szazszor belinkelted...
7/10 anonim válasza:
Igaz nem lány vagyok, de a 3. az egy elképesztően elcsépelt stílus lett. Minden második tini fiú-lány ilyet hord. A második elég béna, az első viszont szerintem okés. Én azt venném meg. 30/F
8/10 anonim válasza:
Nem unod még a hülye bőrdzsekis kérdéseidet?
9/10 anonim válasza:
Az elsőt össze sem lehet cipzározni, mert alul 40 centit kéne áthidalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!