Lányok, nektek tetszik a bőrdzseki egy férfin?
Hát nem ez a döntő egy férfin! 😄 De nagyban függ:
- a férfi eleganciájától (egy elegáns stílussal rendelkező férfi ne vegyen fel ehhez bőrkabátot)
- a férfi stílusától (aki teljesen sportos típus, azon általában megint nem áll jól)
- a kabát stílusától (nem mindegy, hogy 3 számmal nagyobb bőrkabát lóg rajta / valami szegecses, mint egy motoros pasin, amivel gond nincs, csak kell hozzá egy stílus vagy pedig normális bőrkabát)
Egyébként ha normális, illik hozzá, illik a stílusához, akkor pont nem érdekel, hogy a kabát bőrkabát rajta vagy sem. 😊
#4, én is állatbarát vagyok, mégis van bőrkabátom, nem is egy, szerintem fel tud dobni egy csajos öltözéket és mind műbőr...nekem soha nem volt (és nem is akarok) igazi bőrből készült bőrkabátom, nem feltétlen kell igazi állatbőrnek lennie, ugyanez férfi kabátra is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!